Assortiment

Kerst verpakkingen

Kerst verpakkingen

Kerstverpakkingen

Kerstverpakkingen kopen? De feestdagen staan al bijna voor de deur. En dus is het weer tijd voor verschillende verpakkingen in dit thema. Brabo Verpakking helpt u een handje door diverse verpakkingen op het gebied van kerst bij elkaar te verzamelen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor kerstdozen. Maar ook blokbodemzakjes met kerstbedrukking of wijnfleskistjes. Ook aan opvulmateriaal hebben we gedacht net als stickers bedrukt met "Fijne feestdagen". 

Kerstverpakkingen op maat

U kunt via onze webshop VerpakkingShop.nl direct online diverse verpakkingen in het thema Kerst kopen. Bij Brabo Verpakking kunnen we u ook helpen met uw eigen kerstverpakking. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrukte doos die naar uw relaties moet, of een kerstdoos met eigen bedrukking? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee, dus samen kunnen we zeker de beste verpakking voor uw idee vinden! 

Korte levertijden

Wij streven er altijd naar om uw producten zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze medewerkers staan dan ook direct klaar om uw producten verzendklaar te maken en zo snel mogelijk uw kant op te sturen. Bekijk per product op VerpakkingShop.nl wat de gemiddelde verwachte levertijd is voor meer inzicht. Mocht u de producten zelf willen ophalen, dat kan bij ons magazijn in Gilze.

Al ruim 30 jaar succesvol

Brabo Verpakking heeft al meer dan 30 jaar een bekende naam als verpakkingsgroothandel. Mensen met kennis van de markt en een mega aanbod aan verpakkingsmateriaal voor uiteenlopende branches. Doordat wij onze producten op grote schaal inkopen, kunnen wij de producten voordelig en aantrekkelijk aan u aanbieden. Daarnaast staan wij voor vertrouwen en klantgerichtheid en willen wij altijd meedenken met u als klant. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op en we helpen u graag. Ons team staat u graag te woord: 0161 - 217217.

Ik heb een vraag over: Kerst verpakkingen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.