Assortiment

Draagtassen

Draagtassen

Brabo Verpakking is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van draagtassen. Door de jaren heen zijn er steeds meer soorten draagtassen bijgekomen, van katoenen draagtassen tot papieren draagtassen. Ook zijn er steeds meer duurzame draagtassen in ons assortiment te vinden. Wilt u direct online draagtassen bestellen? Dat kan via VerpakkingShop.nl

Draagtassen van verschillende materialen

Draagtassen zijn beschikbaar in talloze materialen en uitvoeringen. Zo vindt u in ons assortiment papieren draagtassen, stevige draagtassen, koeltassen maar ook duurzame draagtassen en draagtassen van katoen. Hieronder staat een greep uit onze collectie. Staat wat u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over ons uitgebreide assortiment.

Draagtassen bedrukken

Bent u op zoek naar draagtassen met uw eigen naam en logo erop? Draagtassen zijn de perfecte reclame-uiting voor het creëren van meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Bij Brabo Verpakking zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van verschillende materialen met behulp van diverse bedrukkingstechnieken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

 Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Draagtassen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.