Assortiment

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen zien we steeds meer in het dagelijks leven. We worden ons steeds meer bewust dat plastic verpakkingen in grote hoeveelheden niet de oplossing zijn tot een duurzame wereld, waarin onze ecosystemen beschermd blijven. 

Waar u als ondernemer enkele jaren geleden nog vooruitliep in het gebruik van duurzame verpakkingen, is dit steeds meer de standaard. Met de wetgeving op de het terugdringen van het gebruik van single-use-plastics zullen steeds meer bedrijven de overstap maken op een duurzaam alternatief.

Bestel hier uw Duurzame Verpakkingen

Duurzame verpakkingen bestellen

Duurzame verpakkingen spelen een belangrijke rol in een tijd waarin de voedselketen wordt bedreigd door de zogeheten plastic soep en we ons steeds meer bewust worden van de eindigheid van fossiele brandstoffen. Bedrijven worden gestimuleerd om milieuvriendelijk te produceren. Duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen passen volledig in dit plaatje. Als bedrijf kunt u zich onderscheiden door met uw verpakkingen uit te stralen dat u uw ogen niet sluit voor hetgeen ons klimaat bedreigt.

 

Duurzame verpakkingen bedrukt met uw logo

Veel duurzame verpakkingen zoals pizzadozen, cateringdozen of papieren draagtassen zijn te bedrukken met uw eigen logo. Voordelen van een bedrukte verpakking zijn:

  • Vergroting van uw naamsbekendheid
    Potentiële nieuwe klanten zien uw logo wanneer de verpakking wordt bezorgd en vervoerd.
  • Geeft een professionele uitstraling
    U laat zien dat u investeert in een goede uitstraling. Een professionele uitstraling straalt vertrouwen uit.

 

Meer informatie?

Ons assortiment wordt continu aangepast aan wat er op dit moment nodig is. Wilt u ook overstappen op duurzame alternatieven en kunt u geen keuze maken over wat het beste bij uw product of bedrijf past? Neemt u dan contact op één van onze medewerkers. Zij kennen de markt als de beste en adviseren u graag!

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Duurzame verpakkingen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.