Assortiment

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Wilt u ook een steentje bijdrage aan het milieu met uw bedrijf? Ga dan voor duurzame verpakkingen. Ze zijn niet alleen beter voor onze leefomgeving en het milieu, maar ook de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen is van goed niveau. Benieuwd naar ons assortiment duurzame verpakkingen?

Download de duurzame verpakkingen catalogus

De voordelen van duurzame verpakkingen

Benieuwd naar de voordelen van duurzame verpakkingen voor uw bedrijf? Wij hebben enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • Goed voor uw imago. 
    Duurzame verpakkingen hebben een bijdrage aan een positief imago van uw bedrijf. Steeds meer mensen maken een bewuste keuze als het om het milieu gaat. Door gebruik te maken van duurzame verpakkingen maakt u automatisch een goede indruk om uw klanten.
  • Kostenbesparend.
    Door uw producten duurzaam te verpakken verbetert het de kwaliteitsbeleving van het product, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparing.

Duurzame verpakkingen voor de horeca

Horeca verpakkingen dienen aan allerlei hoge eisen voldoen: de kwaliteit moet goed zijn, de verpakking moet makkelijk in gebruik zijn en het mag niet slecht zijn voor het milieu. Bij Brabo Verpakking hebben horeca verpakkingen die gemaakt zijn van palmblad, suikerriet of karton. Deze materialen zijn allemaal natuurlijk en dus gemakkelijk te recyclen of brengen minder schade aan het milieu toe. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze duurzame verpakkingen en de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Ik heb een vraag over: Duurzame verpakkingen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.