Assortiment

Webshop verpakkingen

Webshop verpakkingen

Webshop verpakkingen voor allerlei producten

Speciaal voor webshops hebben wij een uitgebreid assortiment verzendverpakkingen en andere webshop verpakkingen samengesteld. Aankopen via webshops worden grotendeels verzonden per pakketdienst of koerier. Daarom is een goede verzendverpakking van groot belang om de aankoop in de juiste staat bij de klant te kunnen leveren. Afhankelijk van het product dat u wilt verzenden, kunt u kiezen uit een groot assortiment aan verzenddozen, boekverpakking dozen, brievenbusdozen, luchtkussen enveloppen en verzendzakken. Zowel voor grote als kleine producten is het aanbod groot.

Onmisbare verpakkingen voor uw webshop

Welke verpakkingen zijn echt onmisbaar voor uw webshop? Wij hebben enkele verpakkingen voor u op een rijtje gezet:

  • Brievenbusdozen: als webshop is het hebben van brievenbusdozen bijna essentieel. Een tal van kleine producten kunnen gemakkelijk verzonden worden, de klant hoeft er niet eens voor thuis te blijven.
  • Luchtkussen enveloppen: bescherm uw producten tijdens het verzendproces met bubbeltjes enveloppen.
  • Amerikaanse vouwdozen: ideaal voor het verzenden van allerlei producten. Bij Brabo Verpakking hebben wij veel verschillende formaten kartonnen dozen.
  • Dozensluiter: het is niet geheel onbelangrijk om de verzenddozen veilig af te sluiten. Een dozensluiter is hiervoor het ideale hulpmiddel.

Webshop verpakkingen op maat

Bij ons is het mogelijk om uw verzendverpakkingen geheel op maat te laten maken, zelfs inclusief eigen logo of andere bedrukking. Hieronder vindt u onze selectie verpakkingsmateriaal voor webshops. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte op maat aanvragen     Direct online bestellen

Ik heb een vraag over: Webshop verpakkingen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.