Assortiment

Papier

Papier

Papieren verpakkingen ter bescherming of als inpakpapier

Papier en karton worden vaak gebruikt voor verpakkingen. Papier kan op veel verschillende manieren gebruikt worden in de verpakking industrie. Het kan bijvoorbeeld als bescherming van pas komen, maar ook als verzendverpakking. Gebruik bijvoorbeeld golfkarton of antislip papier om uw producten veilig te vervoeren. Daarnaast hebben we ook zijdevloei in ons assortiment, ter bescherming van uw goederen. Ook voor anti-slip papier ter bescherming van metaal kunt u bij ons terecht.

 

Verpakkingspapier voor allerlei producten

Heeft u levensmiddelen in uw assortiment? Voor vele soorten voeding hebben wij een passende verpakking van papier. Zo hebben we vetvrij papier, dat geschikt is voor het verpakken van bijvoorbeeld vis of oliebollen. Ook voor de slagerij hebben wij passend verpakkingspapier, zoals meatsavers die verkleuring, uitdroging en gewichtsverlies van uw vlees voorkomen. 
Van levensmiddelen tot goederen. Niet alleen voor levensmiddelen hebben wij verpakkingen van papier, ook voor het verpakken van andere producten hebben wij een passende oplossing. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Papier
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.