Assortiment

Folie

Folie

Voor iedere industrie passende verpakkingsfolie

Folie is het ideale materiaal om uw producten te beschermen, bijvoorbeeld tijdens het vervoeren maar ook om de houdbaarheid te verlengen. Met handwikkelfolie kunt u producten bij elkaar houden zodat ze tijdens verzending stabiel bij elkaar blijven. Naast het stabiliseren van de producten, zorgt het daarnaast voor bescherming. Naast verpakkingsfolie voor verzending hebben we ook folie voor levensmiddelen, zoals aluminiumfolie en cateringfolie. Ook vind je in ons assortiment tussenlegvellen, deze zijn onmisbaar voor verswinkels zoals de slager of de kaasboer. Met deze handige velletjes plakken de producten niet aan elkaar.

 

Pallet omwikkelen

Wil je een pallet omwikkelen? Dan zijn pallet afdekhoezen of pallet krimphoezen de uitkomst. Deze zorgen ervoor dat de producten op de pallets op de plek blijven staan. Heeft u een machine om pallets in folie te wikkelen? Wij leveren ook voor deze machine folie. 

 

Verpakkingsfolie kopen?

Bij Brabo Verpakking vind je een verscheidenheid aan soorten verpakkingsfolies, zowel verkrijgbaar op rol als per vel. Zoekt u een bepaald soort verpakkingsfolie? Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem direct contact op met een van onze verpakkingsadviseurs. Zij helpen u graag verder!

 Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Folie
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.