Over Brabo

Brabo Verpakking is een full service bedrijf gespecialiseerd in verpakkingen.

Kwaliteit bij Brabo Verpakking

Kwaliteit

Kiest u voor Brabo Verpakking, kiest u voor kwaliteit. Brabo Verpakking is al meer dan 30 jaar succesvol als verpakkingsgroothandel.

Brabo Verpakking is Klantgericht

Klantgericht

Bij Brabo Verpakking staat de klant centraal. Ons team zal alles in het werk stellen om aan de wensen van de klant te voldoen.

Top Service bij Brabo Verpakking

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Brabo Verpakking. Samen met u kijken we wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar het juiste verpakkingsmateriaal.

Brabo Verpakking geeft goed Advies

Advies

Zoekt u verpakkingsmateriaal maar weet u niet wat in uw situatie de beste oplossing is? Wij adviseren u graag.

Kwaliteit bij Brabo Verpakking

Kwaliteit

Kwaliteit

Kiest u voor Brabo Verpakking, kiest u voor kwaliteit. Brabo Verpakking bestaat al 90 jaar en is al meer dan 30 jaar succesvol als verpakkingsgroothandel. Dankzij deze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche weet Brabo Verpakking wat goed is. Wij gaan voor kwaliteit. Kwaliteit in producten, maar ook in kwaliteit van inkoop en service.

Brabo Verpakking is Klantgericht

Klantgericht

Klantgericht

Bij Brabo Verpakking staat de klant centraal. Het team van Brabo Verpakking zal alles in het werk stellen om aan de wensen van de klant te voldoen. Dat kan betekenen dat we samen met u zoeken naar de beste oplossing voor het verpakkingsmateriaal dat u zoekt. Maar ook in de levering hier van. Heeft u uw verpakkingsmateriaal snel nodig? Dan doen we ons uiterste best om dit ook te regelen voor u.

Top Service bij Brabo Verpakking

Service

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Brabo Verpakking. We staan u graag telefonisch te woord en wij komen ook graag bij u langs als u vragen heeft. Of gewoon om even bij te praten. Samen met u kijken we wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar het juiste verpakkingsmateriaal. Wij informeren u over uw order, denken met u mee en leveren zo snel mogelijk onze producten uit.

Brabo Verpakking geeft goed Advies

Advies

Advies

Zoekt u verpakkingsmateriaal maar weet u niet wat in uw situatie de beste oplossing is? Wij adviseren u graag. Samen met u gaan we de beste oplossing zoeken. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat er op de markt is en waar sommige materialen juist wel of niet goed geschikt voor zijn. Dus weet u het even niet? Geen nood! Neem contact met ons op en u krijgt van ons een advies op maat!

Een stukje geschiedenis

Brabo Verpakking is een Brabants familiebedrijf en in 2023 verhuisd van Breda naar Gilze naar een gloednieuw pand. Brabo Verpakking heeft klanten in heel Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf dat destijds opereerde onder de naam Brabo Handelsonderneming, werd 95 jaar geleden opgericht. In de eerste jaren verkocht het bedrijf voornamelijk speelgoedautootjes en kantoorartikelen, later zijn hier de verpakkingen bij gekomen. Op 1 januari 2000, nadat Jack 2 jaar in dienst was met als doel om het bedrijf over te nemen, namen hij en Marie-Louise van de Wijdeven het bedrijf daadwerkelijk over en veranderden zij de naam naar Brabo Verpakking. De belangrijkste klantengroep waren toen de detaillisten. Naast het uitbreiden van de detaillisten is Jack zich toen vrij snel gaan toeleggen op meer industriële klanten, zoals bijvoorbeeld magazijnen. Denk hierbij aan dozen, tape, palletwikkelfolie etc. Deze aanpak had tot gevolg dat het klantenbestand sterk groeide.

Het groeiende bedrijf had meer ruimte nodig, waardoor Brabo Verpakking in 2003 verhuisde naar een nieuw pand op industrieterrein Minervum in Breda. Het bedrijf groeide echter al na 6 jaar uit haar voegen, waardoor Brabo Verpakking in 2009 opnieuw verhuisde. Ditmaal naar de locatie aan de Paardebijsters. Zoon Roling trad in 2003 in dienst bij Brabo Verpakking, om alles te leren over het reilen en zeilen van de verpakkingsgroothandel. In 2015 nam Roling het bedrijf volledig van zijn ouders over en sindsdien wordt Brabo Verpakking geleid door Roling en zijn vrouw Elly. In 2022 werd gestart aan de bouw van een geheel nieuw pand in Gilze en in 2023 verhuisde Brabo Verpakking naar dit moderne pand wat aan de huidige standaarden voldoet op Bedrijvenpark Midden Brabant Poort te Gilze. 


Vandaag de dag staat Brabo Verpakking nog steeds voor kwaliteit, klantgerichtheid, goede service en deskundig advies. Zij begrijpen als geen ander de huidige detailhandel en kunnen u daarom adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke verpakking vraag. Brabo Verpakking vindt het belangrijk dat u met uw verpakkingen het beste uit uw bedrijf kunt halen en denkt graag met u mee!