Assortiment

OPP blokbodemzakken

OPP blokbodemzakken

Blokbodemzakjes transparant 

Transparante blokbodemzakjes worden gebruikt om producten zoals lekkernijen in te verpakken. Het doel van deze verpakking is om een zichtbare sfeer mee te geven aan de potentiële klant. Want zeg nu zelf, wie kan er nu heerlijke chocolade rotsjes bij de toonbank weerstaan? Blokbodemzakjes die transparant zijn, maken het mogelijk om deze lekkernijen op een aantrekkelijke wijze te presenteren. 

 

Voordelen van blokbodemzakjes transparant 

Zoals hierboven omschreven zitten er voordelen aan blokbodemzakjes die transparant zijn. De verpakking is namelijk - in tegenstelling tot kartonnen/papieren blokbodemzakjes - volledig doorzichtig, waardoor ieder product in de verpakking goed zichtbaar is. Daarnaast zijn de transparante blokbodemzakjes op verschillende manieren te sluiten. U kunt de zakjes sluiten met een lintje, voor een chique presentatie, of simpelweg met een nietje. Heeft u zelf een andere gedachte over de sluitingswijze van de blokbodemzakjes? Schroom dan niet om de kennis en expertise van onze medewerkers in te zetten. 

 

Blokbodemzakjes transparant kopen

Bent u tot de conclusie gekomen dat transparante blokbodemzakjes dé juiste verpakkingswijze is voor uw producten? Mooi! Bestel dan direct, hiervoor wordt u via de onderstaande button doorgestuurd naar VerpakkingShop.nl. Daar vindt u ons volledige voorraad en kunt u direct transparante blokbodemzakjes kopen.

Heeft u liever een offerte op maat? Dan kunt u die aanvragen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bent u nieuwsgierig naar de bedrukkingsmogelijkheden? Onze specialisten staan klaar om u hier alles over te vertellen.

Ik heb een vraag over: OPP blokbodemzakken
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.