Assortiment

Bedrukte popcornzakken

Bedrukte popcornzakken

Puntzakken zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan het verpakken van snoep, spekjes en suikerspin. Maar ook popcorn wordt vaak in een puntzak verkocht. Wij leveren blanco puntzakken geschikt voor popcorn. Ook leveren we standaard bedrukte zakken. Maar het mooiste voor u als popcorn leveranier is toch dat uw popcorn verpakt wordt in een zak bedrukt met uw eigen dessin! Heeft u interesse in deze bedrukte zakken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of via de contactpagina

 

Offerte op maat aanvragen  

Bedrukte popcornzakken Niels Popcorn

Brabo Verpakking heeft aan Niels Popcorn twee verschillende bedrukte popcornzakken geleverd. Een voor de zoete popcorn in de kleuren rood-wit. En een zak met geel-witte bedrukking voor de zoute popcorn. Deze zak is niet geheel bedrukt zodat de popcorn goed zichtbaar blijft. De puntzakken kunnen gesealed worden, waardoor de popcorn lekker knapperig blijft voor langere tijd. 
Bent u benieuwd wat een bedrukte popcornzak of een andere bedrukte puntzak voor u zou kosten? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier!  

Ik heb een vraag over: Bedrukte popcornzakken
Uw gegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.