Assortiment

Puntzakken

Puntzakken

Puntzakken kopen

Bent u op zoek naar puntzakken voor uw etenswaren? VerpakkingShop.nl verkoopt puntzakken in diverse soorten en maten. Of u nu een snoepwinkel of een frietkraam heeft, met de ruime keuze aan puntzakken is er altijd een goede match voor uw onderneming. 

Puntzakjes snoep

We kennen ze wel, de goed gevulde snoepzakken die iedereen verblijdt. De plastic puntzakjes voor de verkoop van snoep bestaan al jaar en dag en veel snoepwinkels maken er gebruik van. Of u nu een groot winkelketen heeft of een kleinere onderneming, bij VerpakkingShop.nl vindt u de geschikte puntzakjes voor snoep. 

 

Puntzakken friet

De puntzakken friet doen het altijd goed en zijn voor veel mensen een traktatie op een dagje uit. Belgische friet uit een fijne puntzak wordt nog steeds erg gewaardeerd. Steeds vaker zien we een verschuiving van papieren puntzakken friet naar kartonnen puntzakken. Neem bijvoorbeeld de puntzak met een sausbakje, perfect voor een frietje mayo. De stevige puntzak geeft een prettige eetervaring en is dankzij de materialen zeer geschikt om te recyclen. 

 

Popcorn puntzakjes

Ook vinden we de puntzakjes terug in bioscoopzalen of bioscoop restaurants. Een zoute of zoete popcorn puntzak is de uitgelegen bioscoop snack en wordt vaak gekocht voor een thuis bioscoopavond. Als ondernemer vindt u hier de popcorn puntzak om uw popcorn te serveren of verkopen.

 

Heeft u vragen over het kopen van puntzakken? Neem dan contact met ons op! Brabo Verpakking helpt u graag.

 

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Puntzakken
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.