Bas Verhagen

Bas Verhagen

Chauffeur

In de meer dan 12,5 jaar die ik in dienst ben bij Brabo Verpakking ben ik meegegroeid in dit mooie familiebedrijf. Ik was de eerste magazijnmedewerker en begon met het rondbrengen van bestellingen in een bestelbusje. Inmiddels heb ik mijn vrachtwagenrijbewijs en rijd ik hiermee de bestellingen rond. Ik kom al jarenlang bij onze klanten en heb dan ook een goede band met ze opgebouwd. Samen met mijn vrouw heb ik twee geweldige dochters. 

Mark van Riel

Mark van Riel

Magazijnmedewerker / Chauffeur

In de ruim 10 jaar die ik bij Brabo Verpakking werk heb ik diverse werkzaamheden verricht. Ik begon in het magazijn en als chauffeur. Later heb ik me verdiept in het fotograferen van onze producten en heb ik me bezig gehouden met onze diverse websites. Dit was een leuke uitbreiding van mijn kennis, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En nu ben ik weer voornamelijk in het magazijn te vinden of rijd ik bestellingen weg. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond en kijk ik graag naar Formule 1. 

Mitchell Dam

Mitchell Dam

Chauffeur / Magazijnmedewerker

Ik ben bij Brabo Verpakking binnengekomen als BBL'er. Ik wilde graag zien hoe het er aan toe gaat in een echt magazijn. En dat bevalt me erg goed. Inmiddels heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en rij ik nu ook bestellingen rond in een van onze vrachtwagens. In het weekend timmer ik aan de weg als DJ Mitch. 

Ismael Barghach

Ismael Barghach

Magazijnmedewerker

Ik ben begonnen in het magazijn met orders picken. Inmiddels verricht ik alle werkzaamheden in het magazijn en met name houd ik me bezig met het verzenden van de externe orders. Dit zijn de orders die we niet met onze eigen wagen brengen, maar verzenden met DHL.