Bas

Bas

Chauffeur

Sinds 2001 ben ik in dienst bij Brabo Verpakking en ben ik meegegroeid in dit mooie familiebedrijf. Ik was de eerste magazijnmedewerker en begon met het rondbrengen van bestellingen in een bestelbusje. Inmiddels heb ik mijn vrachtwagenrijbewijs en rijd ik hiermee de bestellingen rond. Ik kom al jarenlang bij onze klanten en heb dan ook een goede band met ze opgebouwd. Samen met mijn vrouw heb ik twee geweldige dochters. 

Mark

Mark

Magazijnmedewerker / Chauffeur

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Brabo Verpakking. In al die jaren heb ik diverse werkzaamheden verricht. Ik begon in het magazijn en als chauffeur. Later heb ik me verdiept in het fotograferen van onze producten en heb ik me bezig gehouden met onze diverse websites. Dit was een leuke uitbreiding van mijn kennis, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En nu ben ik weer voornamelijk in het magazijn te vinden of rijd ik bestellingen weg. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond en kijk ik graag naar Formule 1. 

Mitchell

Mitchell

Chauffeur / Magazijnmedewerker

Ik ben bij Brabo Verpakking binnengekomen als BBL'er in 2015. Ik wilde graag zien hoe het er aan toe gaat in een echt magazijn. En dat bevalt me erg goed. Inmiddels heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en rij ik nu ook bestellingen rond in een van onze vrachtwagens. In het weekend timmer ik aan de weg als DJ Mitch. 

Ismael

Ismael

Magazijnmedewerker

In 2008 ben ik begonnen in het magazijn met orders picken. Inmiddels verricht ik alle werkzaamheden in het magazijn en met name houd ik me bezig met het verzenden van de externe orders. Dit zijn de orders die we niet met onze eigen wagen brengen, maar verzenden met een externe partij. 

Thijs

Thijs

Magazijnmedewerker

Sinds 2020 werk ik bij Brabo Verpakking als magazijnmedewerker. Mijn voornaamste werkzaamheden hier bestaan uit het binnenboeken en opruimen van binnengekomen goederen. Daarnaast controleer ik de routes en indien nodig help ik mijn collega's met het order picken. 

Joey

Joey

Magazijnmedewerker

In 2022 ben ik begonnen bij Brabo Verpakking als magazijnmedewerker. Ik verricht alle werkzaamheden in het magazijn. Denk hierbij aan het binnenboeken en opruimen van goederen tot orderpicken en het klaarzetten van de routes voor zowel de routes die we zelf rijden als die meegaan met onze externe vervoerder.  

Richard

Richard

Magazijnmedewerker

Eind 2022 ben ik begonnen bij Brabo Verpakking als magazijnmedewerker. Ik verricht alle werkzaamheden binnen het magazijn en bovenal regel ik alle externe orders van Brabo Verpakking. Dit zijn de orders die we versturen met onze externe vervoerder.