Elly van de Wijdeven

Elly van de Wijdeven

Administratief medewerkster / Personeelszaken

Sinds enkele jaren ben ik binnen Brabo Verpakking met name verantwoordelijk voor de financiële administratie, personeelszaken en ondersteun ik parttime mijn man Roling, daar waar ik kan. Als voormalig onderwijzeres help ik in mijn vrije tijd ook graag op de basisschool van onze 2 kinderen Thijmen en Annegien en fotografeer ik enthousiast om zo alle mooie momenten vast te leggen.

Josja Naus

Josja Naus

Websitebeheerster / adminstratief medewerkster

Sinds 2015 ben ik in dienst bij het gezellige Brabo Verpakking als website beheerster en administratief medewerkster. Het begon met VerpakkingShop.nl, inmiddels ook VerpakkingsOpruiming.nl en de overige sites die onder Brabo Verpakking vallen. Daarnaast houd ik me bezig met onze social media-kanalen en mailingen. Ik combineer deze werkzaamheden met diverse administratieve werkzaamheden. 

Carla Timmermans

Carla Timmermans

Administratief medewerkster

Alweer 10 jaar geleden ben ik gestart bij Brabo Verpakking als ondersteuning voor de administratie. In de loop der jaren is mijn takenpakket flink uitgebreid. Als je ons belt is de kans groot dat je mij als eerste aan de telefoon hebt. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met o.a. haken. Daarnaast ben ik actief op diverse social media en geniet erg van muziek en ga dan ook graag naar een concert. 

Henriëtte Schraven

Henriëtte Schraven

Interieurverzorgster

Al jarenlang houd ik de werkplekken van de medewerkers van Brabo Verpakking schoon. Ik doe er altijd mijn uiterste best voor zodat iedereen in een schone omgeving op z´n best kan functioneren. Naast hard werken vind ik het gezellig om een praatje met mijn collega's te maken. Thuis geniet samen met mijn man van wandelingen met onze hond. Mijn grote trots zijn mijn kinderen en de kleinkinderen. Ik geniet volop van ze!