Roling

Roling

Eigenaar Brabo Verpakking

Na eerst bij mijn ouders werkzaam te zijn geweest en van hun de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd ben ik inmiddels samen met mijn echtgenote Elly alweer heel wat jaartjes de trotse eigenaar van Brabo Verpakking. Samen met een geweldig enthousiast en gemotiveerd team mensen om ons heen, bouwen wij aan de weg en staan wij u graag met raad en daad bij. Zelf ben ik veel onderweg om nauwe contacten met U als klant te onderhouden en te ondervinden waar U als klant behoefte aan heeft. Daarnaast ben ik de trotse papa van mijn 2 kinderen, Thijmen en Annegien, waarvan ik in mijn vrije tijd enorm kan genieten. Ook ben ik lid van de Oirschotse Oldtimerclub, met wie ik graag een ritje rijd of organiseer.
roling@braboverpakking.nl
06-47953426

 

Marvin

Marvin

Commercieel/Logistiek manager

Ik werk sinds 2015 met veel plezier bij Brabo Verpakking. Ik ben begonnen als chauffeur en magazijnmedewerker. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de verkoop binnendienst, wat me heel goed bevallen is. Naast het afhandelen van de inkomende orders, offertes en adviseren van klanten heb ik mij gespecialiseerd in de richting Kartonnage. Het is erg leuk dat ik de kans krijg binnen Brabo Verpakking om mij door te ontwikkelen, want inmiddels ben ik Commercieel/Logistiek manager. Daarnaast kan ik in geval van nood te hulp schieten in mijn rol als BHV'er.
marvin@braboverpakking.nl

 

Harrie

Harrie

Commercieel medewerker binnendienst

In 2007 ben ik begonnen bij Brabo Verpakking als magazijnmedewerker. Na enige tijd ben ik op de binnendienst verder gegaan en ben ik voornamelijk bezig met de orderverwerking en vragen die binnen komen via onze webshop VerpakkingShop.nl. Daarnaast ondersteun ik de administratie op het gebied van facturatie. Als BHV'er kan ik eerste hulp verlenen indien er ongeluk(je) gebeurt. Gelukkig is dit nog niet vaak voor gekomen. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie. 
harrie@braboverpakking.nl

Davey

Davey

Commercieel medewerker binnendienst

Sinds 2020 ben ik bij Brabo Verpakking werkzaam als commercieel medewerker binnendienst. Ik verwerk orders, maak offertes en sta veel klanten telefonisch te woord. Ik vind het leuk als ik een mooie aanvraag krijg om samen met de klant naar de beste oplossing voor zijn verpakkingsvraag te zoeken. Ik wil me graag nog verder ontwikkelen en ga daarom ook nog één dag in de week naar school. Momenteel studeer ik aan de Avans hogeschool in Breda, waar ik de opleiding Marketing management volg.
davey@braboverpakking.nl

Chris

Chris

Commercieel medewerker binnendienst

Sinds 2023 werk ik bij Brabo Verpakking als commercieel medewerker binnendienst. Hiervoor werkte ik als DTP'er bij een bedrijf in kartonnen verpakkingen. Dus de verpakkingswereld is mij zeker niet onbekend. Ik heb nu de overstap gemaakt naar de verkoop en dat bevalt mij goed. 
chris@braboverpakking.nl