Roling van de Wijdeven

Roling van de Wijdeven

Eigenaar Brabo Verpakking

Na eerst bij mijn ouders werkzaam te zijn geweest en van hun de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd ben ik inmiddels samen met mijn echtgenote Elly alweer heel wat jaartjes de trotse eigenaar van Brabo Verpakking. Samen met een geweldig enthousiast en gemotiveerd team mensen om ons heen, bouwen wij aan de weg en staan wij u graag met raad en daad bij. Zelf ben ik veel onderweg om nauwe contacten met U als klant te onderhouden en te ondervinden waar U als klant behoefte aan heeft. Daarnaast ben ik de trotse papa van mijn 2 kinderen, Thijmen en Annegien, waarvan ik in mijn vrije tijd enorm kan genieten. Ook ben ik lid van de Oirschotse Oldtimerclub, met wie ik graag een ritje rijd of organiseer.
roling@braboverpakking.nl
06-47953426

 

Marcel Frijters

Marcel Frijters

Commercieel medewerker binnendienst

Ik woon in Galder met mijn vrouw Katja en heb 2 kinderen Paul en Laura. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met gitaarspelen, muziek, lezen en hardlopen. Sinds 1993 werk ik bij Brabo Verpakking. Ik was destijds de enige werknemer bij het nog kleine bedrijf. Ik ben actief geweest in de buitendienst en ben nu weer werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst. Het persoonlijke contact spreekt me erg aan en het vertrouwen dat we hebben gecreëerd bij onze relaties. Ik probeer tot oplossingen te komen als er vragen zijn of als er behoefte is aan nieuwe verpakkingen. Met het hele team timmeren we lekker aan de weg en ben ik trots op de enorme vlucht die Brabo heeft gemaakt in de afgelopen jaren!
marcel@braboverpakking.nl

Marvin Blom

Marvin Blom

Commercieel medewerker binnendienst

Ik werk sinds 2015 met veel plezier bij Brabo Verpakking. Ik ben begonnen als chauffeur/magazijnmedewerker en inmiddels op de verkoop binnendienst beland wat ik heel leuk vind om te doen. Op dit moment behandel ik de binnenkomende orders en offertes en zoeken we samen met onze klanten naar een geschikte verpakking. Ook ik ben BHV'er. Naast het werk besteed ik veel vrije tijd aan het voetballen en woon ik samen met mijn vrouw en zoontje in Raamsdonksveer. 
marvin@braboverpakking.nl

Harrie Lommers

Harrie Lommers

Commercieel medewerker binnendienst

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen bij Brabo Verpakking als magazijnmedewerker. Na enige tijd ben ik op de binnendienst verder gegaan en ben ik voornamelijk bezig met de orderverwerking en vragen die binnen komen via VerpakkingShop.nl. Daarnaast ondersteun ik de administratie op het gebied van facturatie. Als EHBO'er kan ik eerste hulp verlenen indien er ongeluk(je) gebeurt. Gelukkig is dit nog niet vaak voor gekomen. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie. 
harrie@braboverpakking.nl