16
Jun

Koeltassen bedrukt en op maat | Brabo Verpakking

Be cool en laat je merk opvallen

Koeltassen bedrukt en op maat | Brabo Verpakking

Wilt u dat uw verse producten koel en vers bij uw klant aankomen? Denkt u dan eens aan koeltassen bedrukt met uw eigen logo of tekst.

Brabo Verpakking bekijkt graag samen met u welke koeltas het beste aan uw eisen voldoet. Worden de koeltassen gebruikt voor het bezorgen van barbecuepakketten? Dan is het handig als ze een ruime inhoud hebben en stevig van vorm zijn. Wilt u de koeltassen meegeven aan uw klanten of als apart product verkopen? Dan kunnen de koeltassen bijvoorbeeld van non-woven materiaal worden gemaakt of in een shopper uitvoering.

Welke mogelijkheden zijn er om koeltassen te bedrukken?

Koeltassen zijn te bestellen in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Uiteraard heeft iedere soort zijn voor- en nadelen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag over de prijzen en mogelijkheden. Voor het geval dat u zich eerst nog even wilt oriënteren, informeren wij u hieronder alvast over enkele opties:

Non-woven koeltassen

Wanneer koeltassen worden gebruikt ter promotie van een merk of bedrijf, wordt vaak non-woven materiaal gebruikt. Zoals woord al zegt, is het materiaal niet geweven, maar wat is het dan wel? Bij non-woven worden door middel van mechanische-, chemische- of thermische versteviging, de vezels van textielmateriaal in het productieproces aan elkaar gehecht. Omdat bij dit proces de textielvezels niet eerst tot garen worden geweven, zijn non-woven koeltassen goedkoper dan woven koeltassen.

Een ISO foam voering zorgt ervoor dat de producten koel blijven. De tassen kunnen worden afgesloten met een ritssluiting.

Gelamineerde koeltassen

Gelamineerde koeltassen kunnen van woven of non-woven materiaal zijn gemaakt en zijn voorzien van een plastic laag. Door deze laag slijten de tassen minder snel dan zonder laminaat, waardoor ze lang meegaan. Bovendien maakt het laminaat het mogelijk dat zelfs gedetailleerde dessins kunnen worden gedrukt. Met deze techniek kun je jouw merk echt laten opvallen!

Deze koeltassen zijn gevoerd met een isolerend aluminium schuim en is te sluiten met een rits of bijvoorbeeld klittenband.

Shopper koeltassen

Grote boodschappentassen met een bodemvlak en zijvouw, zijn vlak als je ze opbergt en ruim als er boodschappen in worden vervoerd. Deze koeltassen in shopper uitvoering, hebben een zilveren cooling foam aan de binnenzijde die de producten koel houdt. En een rits zorgt ervoor dat er geen nieuwe warmte bij komt.

Wat wilt u ook cool verpakken?

Laat het ons weten en wij kijken graag met u naar de beste opties voor uw producten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.