24
Nov

10 Tips voor Sinterklaasverpakkingen

Ons advies voor de mooiste Sinterklaas verpakkingen

10 Tips voor Sinterklaasverpakkingen

10 Tips voor de mooiste Sinterklaasverpakkingen

Gelukkig heeft Sinterklaas ook dit jaar weer zijn weg naar ons land kunnen vinden en zijn op veel plaatsen de voorbereidingen voor een aangepast Sinterklaasfeest in volle gang. In dit blog brengen wij u graag 10 verpakkingen onder de aandacht die u kunt gebruiken voor het feestelijk verpakken uw Sinterklaasartikelen.

1. Jute zakjes

Jute zakjes zorgen direct voor het gezellige Sinterklaas gevoel en zijn te gebruiken voor strooigoed of kleine cadeautjes. Zowel bedrukt mét Piet of onbedrukt en verkrijgbaar in verschillende maten.

2. Bedrukte puntzakken en blokbodemzakken

Deze puntzakken en blokbodemzakken met vrolijke Sint-bedrukking aan de boven- en onderzijde zijn geschikt voor allerlei Sinterklaas-snoepgoed. De puntzakken zijn het meest geschikt voor kleiner snoepgoed, zoals chocolade pepernoten. Blokbodemzakken kunnen rechtop worden gezet en worden gebruikt voor allerlei Sinterklaas lekkernijen, zoals marsepein, pepernoten of chocolade Sint- en Piet figuren.

3. Bonbondoosjes

Bonbondoosjes kunnen gebruikt worden als cadeauverpakking voor allerlei chocolade figuren of voor het mooi verpakken van marsepein.

 

4. Papieren cadeauzakjes goud

Kleine of vlakke cadeautjes, zoals een cadeaubonnen of sieraden kunnen gemakkelijk en feestelijk verpakt worden in goudkleurige papieren zakjes. De cadeauzakjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten en in diverse kleuren.

5. Inpakpapier

Alle cadeautjes die niet verpakt worden in een cadeaudoosje of cadeauzakje, kunnen verpakt worden met Sinterklaas inpakpapier. Al ons inpakpapier is voor grootverbruik. De rollen zijn te verkrijgen in breedtes van 30 of 50 cm.

6. Papierrolapparaat

Misschien wilde u eerst even afwachten hoe het zou gaan lopen met het aantal bestellingen dat ingepakt moest worden. Maar bent u meerdere keren per week met die zware papierrol aan het zeulen? Overweegt u dan eens om uzelf een papierroldispenser cadeau te doen. Daarmee wordt inpakken meteen een stuk leuker!

 

7. Geschenkdoosjes

Deze kleine geschenkdoosjes geven ieder cadeau direct een feestelijke uitstraling. De doosjes zijn te bestellen in de kleuren rood, zwart, wit en goud en in diverse formaten.

8. Cateringdozen

Cateringdozen worden veelal gebruikt voor het verpakken van gourmetpakketten of voor de verpakking van grote bestellingen belegde broodjes. Maar deze dozen zijn ook zeer geschikt voor het verpakken van cadeauartikelen, zoals kleding of bijvoorbeeld handgemaakte artikelen. Er zijn voorbedrukte cateringdozen verkrijgbaar in een thema zoals “Winterwonderland”, maar ook effen zwarte cateringdozen met gouden band of cateringdozen in bruin Kraft.

9. Opvulmateriaal

Voor een mooie presentatie van cadeau artikelen in een cateringdoos kan houtwol of Sizzlepak uitkomst bieden. Sizzlepak wordt gemaakt van papier en is in bijna 30 kleuren te bestellen. Hiermee kunt u het opvulmateriaal in uw geschenkpakketten aan laten sluiten bij de huisstijlkleuren van uw bedrijf.

10. Fijne feestdagen stickers

En last but not least: Maak uw verpakking in een handomdraai extra feestelijk met een sticker met opdruk “Fijne feestdagen”. De sticker is 5 cm groot, dus valt zeker op. En heeft u na 5 december nog stickers over, dan kunt u die ook nog gebruiken rondom de Kerstdagen.