5
Aug

Cateringdozen met uw eigen tekst of logo

Professioneel en herkenbaar

Cateringdozen met uw eigen tekst of logo

Cateringdozen bedrukt met uw eigen tekst of logo

Nu we met velen vakantie in eigen land of in eigen tuin vieren, willen we onszelf graag trakteren op iets extra’s. In plaats van naar de supermarkt te gaan, bestellen we het vlees voor de barbecue bij de slager of laten we de verjaardagshapjes verzorgen door de cateraar of traiteur.

Vanuit dit inzicht informeren wij u graag over ons ruime assortiment cateringdozen. Cateringdozen kunnen gebruikt worden voor het bezorgen van vlees, vis of vegetarische producten voor barbecues, belegde broodjes, hapjes, tapas of amuses voor feestjes of bijeenkomsten of voor koude take away gerechten zoals sushi.

Kraft karton

Brabo Verpakking biedt cateringdozen in vele maten en uitvoeringen. U kunt de dozen ook professioneel door ons laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. Dankzij de rustige en duurzame uitstraling zijn de cateringdozen van Kraft karton zeer geschikt om te bedrukken. Kraft karton is sterker dan gewoon karton doordat het lange papiervezels heeft die strak op elkaar geperst worden. Dit heeft tot gevolg dat het een hoge dichtheid krijgt en daardoor sterk wordt, minder zuurstof doorlaat en minder snel vocht doorheen lekt in vergelijking tot normaal karton. Naast al deze voordelen, wordt het ook nog eens duurzaam geproduceerd.

Cateringschalen

Voor foodproducten is het gebruikelijk om het voedsel in een cateringdoos te presenteren op een cateringschaal. Onze cateringschalen zijn ook verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen. Bekijk ook eens ons assortiment duurzame cateringschalen.

Cateringdoos voor non-food

Cateringdozen worden voornamelijk gebruikt voor foodproducten, maar kunnen ook ingezet worden als exclusieve geschenkverpakking van bijvoorbeeld sokken, ondergoed of stropdassen. Of presenteer uw product aantrekkelijk, functioneel en duurzaam met Sizzlepak opvulmateriaal, verkrijgbaar in vele kleuren.

Kraft cateringdozen bedrukken, nu zonder clichékosten

Een bedrukte doos met uw eigen tekst of logo geeft direct een professionele uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Als u voor het eerst uw tekst of logo op een doos wilt laten drukken, dan worden hier gewoonlijk clichékosten voor in rekening gebracht. Er wordt dan een plaat gemaakt, het cliché, speciaal voor uw tekst of logo. Wanneer u nu de Kraft cateringdozen laat bedrukken met een minimaal aantal van 250 stuks, nemen wij de clichékosten voor onze rekening.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het bedrukken van uw logo of tekst op de cateringdozen. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met Brabo Verpakking per telefoon of e-mail of vul onderstaand contactformulier in.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.