19
Mar

Take away verpakkingen: 4 opties als je gaat beginnen met bezorgen

Take away verpakkingen: 4 opties als je gaat beginnen met bezorgen

Uw horecabedrijf loopt al een tijd goed en u besluit (misschien gedwongen door omstandigheden) om een take away service toe te voegen aan uw diensten. Belangrijk daarbij is natuurlijk de verpakking van het eten: Het moet warm blijven, niet door elkaar geschud worden en als het even kan duurzaam zijn. Daarom hebben we voor u de vier beste opties op een rij gezet:

1. Een 3-vaks maaltijdbox verpakking

De 3-vaks maaltijdbox is eenvoudig in te zetten voor al uw te bezorgen maaltijden. De bak sluit zeer goed en is licht isolerend waardoor warme maaltijden minder snel koud worden.


Doordat de 3-vaks verdeling ook in de deksel is aangebracht blijven de maaltijdcomponenten goed op hun plaats en lopen vloeistoffen zoals jus ook niet van het ene vak naar het andere vak. Daarnaast is er een gaatje aangebracht in de deksel waardoor de maaltijd eventueel meteen in de magnetron kan worden opgewarmd.


Een ideale snelle en efficiënte oplossing om met maaltijdbezorging te starten!

 

Bekijk 3-vaks maaltijdbox

2. Een papieren draagtas in horeca formaat

Deze tassen hebben een duurzame uitstraling en een formaat waarbij maaltijdbakken vlak op de bodem gezet kunnen worden, zodat maaltijden niet omvallen. Zo komt het eten netjes aan en hoeft de klant het eten niet van de deksel af te schrapen.


Onmisbaar als je take away verpakkingen gaat gebruiken voor je maaltijdbezorging!

 

Bekijk hier papieren draagtassen

3. Bagasse maaltijdbakken

Bagasse maaltijdbakken zijn gemaakt van restanten die vrijkomen bij de productie van rietsuiker. Dit is een duurzaam alternatief op de menubakken die we allemaal kennen als de ‘shoarma menubakken’.


Duurzame take away verpakkingen zijn voor elk restaurant inzetbaar die met maaltijdbezorging wil gaan beginnen!

 

Bekijk hier bagasse maaltijdbakken

4. Bedrukte tassen en boxen

Een hoop take away verpakkingen zijn te bedrukken. Je kunt zelf de bedrukking bepalen, denk bijvoorbeeld aan uw logo en contactinformatie. Van koeltassen en warmhoudtassen tot allerlei kartonnage specialiteiten.


Doordat we eigen kartonnage specialiteiten in huis hebben, kunnen we mooie bedrukte kartonnen bezorgboxen maken met een korte levertijd!

 

We hopen dat u met deze tips goed van start kunt met het bezorgen van uw eten! Voor vragen over take away verpakkingen kunt u altijd stellen via onze contactpagina.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.