10
Dec

Hi-Tapas schaal van 100% RPET

Luxe gourmetschotel gemaakt van 100% gerecycled PET materiaal

Hi-Tapas schaal van 100% RPET


In de cateringwereld draait alles om de beste kwaliteit. De smaak is natuurlijk van groot belang, maar ook de presentatie van een product is zeer belangrijk. Onze leverancier heeft in samenspraak met gebruikers een cateringschaal ontwikkelt die voldoet aan hun wensen. Daaruit is de Hi-Tapas schaal ontstaan. Deze schaal is een opvallende serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat én duurzaamheid optimaal combineert.

Vormgeving & 100% RPET

De nieuwe cateringschaal heeft een onderscheidende en compacte vormgeving, maar heeft toch een royale inhoud, 1/2 gastro formaat. De strakke belijning zorgt voor een overzichtelijke en smaakvolle presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende recycled PET materiaal.

Pop-up opzetbakje
De toevoeging van een handig 2-vaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend, herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een glasheldere deksel, gemaakt van 100% recycled PET.

Alle voordelen van de Hi-Tapas schaal:

  • 8-vaks uitvoering door handig 2-vaks ‘Pop-up’ bakje
  • Blikvanger door eigentijdse vormgeving
  • Perfecte sluiting & goede stapelbaarheid
  • Duurzaam; schaal én deksel van 100% recycled PET
  • Compacte voorraad door geoptimaliseerde stapelhoogte
  • Ook te gebruiken zonder opzetbakje