2
Oct

Zie ginds komt de stoomboot!

Voor al uw kleurrijke verpakkingen en opvulmateriaal voor Sinterklaas, moet u bij Brabo Verpakking zijn!

Zie ginds komt de stoomboot!

Zie ginds komt de stoomboot!

Hoor de wind waait door de bomen, de herfst staat weer voor de deur.
De stoomboot is al weer bijna in zicht, dit betekent dat het ook weer tijd wordt voor alle creatieve surprises en mooie cadeautjes met veel kleur.
 
Sinterklaas is sneller in het land dan u denkt, bent u er al helemaal klaar voor? Heeft u nog niet de juiste verpakking of mist u wat inspiratie? Neem dan snel contact op met het Team van Brabo Verpakking.


Makker staakt uw wild geraas, Brabo Verpakking heeft ook een speciale pagina waarop u diverse verpakkingsmaterialen kunt vinden die van toepassing zijn op Sinterklaas. Denk aan letterdozen, cadeaupapier, jute zakjes, opvulmateriaal en banketdozen. Dus zoekt u nog leuke sint zakjes om het strooigoed in uit te delen, of heeft u nog geen doosjes voor uw chocoladeletters? Geen nood, wij kunnen u helpen! 

Veel producten liggen op voorraad bij Brabo Verpakking waardoor er snel geleverd kan worden. Het is zelfs mogelijk om artikelen af te halen in Breda, zodat u nog sneller geholpen bent! Doe vooraf wel eerst uw bestelling en geef aan dat u wilt komen afhalen. Zo staat uw order voor u klaar! 

Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 076-5210985 waar de medewerkers van Brabo Verpakking u graag te woord staan!