18
Sep

Bedrukte bekers | Brabo Verpakking

Bestel uw bedrukte bekers voor uw evenement of beurs bij Brabo Verpakking!

Bedrukte bekers | Brabo Verpakking

Bedrukte bekers | Brabo Verpakking

Wat is er nu leuker dan je bedrijf of producten te promoten onder het genot van een kopje koffie? Tijdens evenementen en beurzen wordt hier al veel gebruik van gemaakt, het gaat hier natuurlijk over bedrukte bekers!

Daarom heeft Brabo Verpakking bedrukte bekers in haar assortiment. De bekers zijn geheel samen te stellen naar je eigen huisstijl, kunnen al geleverd worden vanaf 1.000 stuks EN ze zijn snel leverbaar!
Dus zoek je nog een leuke manier om je bedrijf te promoten, maar ben je net wat aan de late kant voor de marketing voor het evenement of de beurs? Neem dan contact op met Brabo Verpakking voor de prijzen en mogelijkheden.
De bekers zijn van hoge kwaliteit en dankzij de full color bedrukking zien ze er prachtig uit.
Mochten er mensen op je evenement komen, maar sta je net met een andere potentiële klant te praten? Dan kun je deze bezoeker toch een kopje koffie of thee aanbieden met jouw logo en bedrijfsinformatie!

Naast bedrukte bekers is Brabo Verpakking ook gespecialiseerd in andere bedrukte (verpakkings-) materialen. Denk hierbij aan, bedrukte tape, bedrukte hemddraagtassen, bedrukte luxe draagtassen, bedrukte doosjes, bedrukte plastic zakken, bedrukte papieren zakken, bedrukte etiketten, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten? Bekijk de website en neem vrijblijvend contact op met Brabo Verpakking en wie weet heeft u binnenkort een prachtige beker dampende koffie voor u staan!