8
Jul

Ijsverpakkingen: luxe ijsbekers, ijsbakjes en ijscups

Ijsverpakkingen: luxe ijsbekers, ijsbakjes en ijscups

Heeft u een ijssalon of verkoopt u ijs, milkshakes of andere koude lekkernijen? Zorg dat uw klanten optimaal genieten van uw overheerlijke creaties met onze (luxe) ijsverpakkingen. Geen gedoe meer met lekkende ijsjes dankzij onze stevige kartonnen bekers en bakjes, perfect voor elke soort ijs, van ambachtelijke sorbets tot frozen yoghurts met vers fruit.

De perfecte verpakking voor elk ijsje
Onze luxe ijsbekers, ijsbakjes en ijscups zijn speciaal ontworpen om het serveren van ijs makkelijker en plezieriger te maken. Ze zijn stevig en lekvrij, waardoor ze ideaal zijn voor zowel het serveren in uw zaak als voor meeneembestellingen. Met diverse formaten en stijlen, vindt u altijd de perfecte verpakking voor uw specifieke ijscreaties. Deze verpakkingen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol, waardoor uw ijsproducten er nog aantrekkelijker uitzien.

Aanvullende producten voor uw ijssalon
Naast onze bekers en bakjes, bieden wij een uitgebreid assortiment aan aanvullende producten die uw ijssalon compleet maken. Denk hierbij aan ijslepels, servetten en draagtasjes die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en materialen. Onze accessoires zijn ontworpen om perfect samen te werken met onze ijsverpakkingen, zodat u uw klanten een consistente ervaring kunt bieden. Deze kleine extra’s zorgen ervoor dat uw klanten alles hebben wat ze nodig hebben om ten volle van hun ijs te genieten, waar ze ook zijn.

Personaliseer uw verpakkingen
Wilt u uw merk nog beter in de markt zetten? Overweeg dan om uw ijsverpakkingen te laten bedrukken met uw eigen logo. Gepersonaliseerde verpakkingen geven een professionele uitstraling en versterken de herkenbaarheid van uw bedrijf. Een voorbeeld hiervan zijn de bedrukte bakjes voor Maddey’s. We leveren ook al jarenlang bedrukte verpakkingen, zoals dozen en zakken, aan bakkerijen zoals Bakkerij Nagelkerke.
 
Onze (luxe) ijsverpakkingen en bijbehorende producten zijn ontworpen om uw ijssalon te laten opvallen, ongeacht de grootte van uw bedrijf. We bieden praktische oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen, waarmee u uw klanten keer op keer kunt verrassen. Kies voor kwaliteit en stijl met onze verpakkingen en verrijk de ervaring van uw klanten bij elke ijsbestelling.