21
Mar

Bedrukte kartonnen bowls

Vergroot jouw naamsbekendheid met gepersonaliseerde kartonnen bowls!

Bedrukte kartonnen bowls

Geef je merk een stem met bedrukte voedselverpakkingen die klanten inspireren met jouw unieke ontwerpen. Dit kan met kartonnen bowls die volledig bedrukt en gemaakt kunnen worden met de hoogste kwaliteit in gedachten.

Marketingtool

Je kunt op vele manieren jouw boodschap overbrengen, denk aan social media, tijdschriften en flyers. Deze advertenties worden maar kort gezien, terwijl een kartonnen bowl bedrukt met jouw logo of boodschap hierop veel langer in beeld is. Een op maat gemaakte kartonnen verpakking is een krachtige marketingtool die de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot. De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een logo of een uniek ontwerp, jouw verpakking zal opvallen!

Bedrukte kartonnen bowls

Deze bedrukte kartonnen bowls zijn perfecte fooddisposables voor de bezorging van maaltijden en kant-en-klaar maaltijden of salades bij de delicatessezaak of groentewinkel. En niet te vergeten de foodtrucks en andere tentjes op een foodtruckfestival!

Leverbaar vanaf 2.100 stuks

Je kunt nu vanaf maar 2.100 stuks jouw bedrijfsnaam overal laten zien! Een kleine investering met een groot bereik. Ook zijn de bowls snel geleverd waardoor je niet lang hoeft te wachten op jouw nieuwe volledig bedrukte maaltijdbakken.

Materiaal

De hoogwaardige kartonnen bakken zijn van kraft en voorzien van een PE coating. Tevens zijn er rPET deksels beschikbaar om de maaltijden en salades te beschermen en de bakjes te kunnen stapelen.

Verkrijgbaar in 3 formaten

750 ml

Deze bowl is geschikt voor zowel warme als koude maaltijden. Dit maakt het een perfecte disposable bowl voor salades, pasta’s en andere maaltijden.

1.000 ml

Deze bowl is geschikt voor warme en koude maaltijden. Perfect voor salades, pasta’s en andere maaltijden. Tevens wordt de 1000 ml variant vaak gekozen voor Pokébowls.

1.300 ml

Deze bowl is geschikt voor warme en koude maaltijden. Ook deze bowl is zeer geschikt voor salades en grotere maaltijden, zoals ook pokébowls. Genoeg ruimte in deze kartonnen bak.

Vrijblijvende offerte

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw logo of boodschap te laten stralen op deze hoogwaardige kartonnen verpakkingen. Met snelle levering en een minimale bestelling van slechts 2.100 stuks, kun je snel profiteren van de voordelen van deze unieke marketingtool.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.