21
Dec

Kartonnen verpakkingen op maat

Brabo Kartonnage

Kartonnen verpakkingen op maat

Kartonnen verpakkingen op maat

Vandaag de dag zijn we steeds meer op zoek naar duurzame, functionele en tegelijkertijd ook esthetische verpakkingen. Kartonnage biedt hierin uitkomst. Het is een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing voor verpakkingen.

Duurzaamheid

Een van de meest opvallende kenmerken van kartonnage is de duurzaamheid ervan. Karton is een recyclebaar en biologisch afbreekbaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is in vergelijking met veel andere verpakkingsmaterialen. In een tijd waarin duurzaamheid een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven, wordt kartonnage steeds meer gewaardeerd als een groen alternatief.

Brabo Kartonnage helpt u in het proces naar de beste kartonnen verpakking voor uw product zodat deze opvalt in de winkel, op de beurs of tijdens een evenement. Denk hierbij aan een vouwdoosje, postdoos of presentatie display. Het verwerken van karton naar een van deze verpakkingsoplossingen noemen we kartonnage. De verpakkingen die niet standaard verkrijgbaar zijn.

Kartonnage bij Brabo Kartonnage

Brabo Kartonnage biedt de meeste oplossingen in postdozen. Er is veel vraag naar deze verpakkingen op maat. Maar u kunt natuurlijk ook voor veel andere oplossingen bij ons terecht. Denk aan displays. Wij zijn met name gespecialiseerd in de toonbankdisplays. Ook in vouwkarton hebben wij al veel mooie verpakkingen mogen maken. Zoals doosjes voor geurstokjes die in de souvenirwinkel van de Efteling staan, maar ook kartonnen kokers voor thee evenals de inventieve kartonnen verpakking voor de theezakjes zelf.

Een van de weinige nadelen van kartonnage is dat het een langere levertijd heeft dan standaard kartonnen verpakkingen die op voorraad liggen. Het wordt nou eenmaal op maat gemaakt en moet speciaal geproduceerd worden en dit kost tijd. Het is daarom goed om een goede planning te hebben om te zorgen dat uw op maat gemaakte verpakking op het gewenste moment aanwezig is.

Kerstdozen en geschenkdozen

De feestdagen zijn een perfecte gelegenheid om een naar uw wens gemaakte verpakking te laten maken. Denk aan kerstpakketdozen, wijnflesdozen of geschenkdozen op maat gemaakt en bedrukt speciaal voor uw organisatie of bedrijf. Voor uw personeel of voor uw klanten.

Aangezien kerst op dit moment voor de deur staat is het te laat voor dit jaar. Maar bent u benieuwd wat wij voor de kerst van volgend jaar voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan hebben we alle tijd om samen met u te bekijken hoe u uw klanten en personeel volgend jaar met kerst kunt verrassen met de mooiste geschenken in perfecte kartonnen verpakkingen.

Vrijblijvend gesprek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 
 
Stel uw vraag en stuur vast wat gegevens door, dan neemt een van onze experts contact met u op voor de mogelijkheden! Mailen kan naar info@braboverpakking.nl, klik op onderstaande button of vul het contactfomulier in. 

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.