31
Jan

Papieren verzendzakken voor postzendingen

Eenvoudig te vullen, sluiten, openen en weer te sluiten

Papieren verzendzakken voor postzendingen

Papieren verzendzakken voor postzendingen

Wanneer u een webshop heeft of een winkel waarbij u regelmatig een klein pakketje moet versturen naar klanten is het handig om een verzendzak te gebruiken. Plastic gaat steeds meer in de ban, dus ook voor de plastic verzendzakken zoeken we naar een goed alternatief. Zo kwamen wij bij de Do Good Bag uit, een verzendenvelop van gerecycled kraft papier. De envelop is ook FSC gecertificeerd. 

Voordelen van de papieren postzak

De verzend zak van papier is eenvoudig te vullen doordat deze voorzien is van een zijvouw in de bodem, hierdoor kan de envelop goed geopend worden en dus makkelijk te vullen. Verwijder de bescherming van de eerste plaklaag om de verzendzak eenvoudig te sluiten. Eenmaal aangekomen op zijn bestemming is de verzendenvelop eenvoudig te openen door de tearstrip. En mocht er een reden zijn om het verstuurde product retour te sturen, dan kan uw klant de zak hergebruiken en eenvoudig sluiten met de tweede plakstrip. 

Daarnaast is de zak gemaakt van stevig maar toch ook flexibel papier waardoor het verpakte product veilig verstuurd kan worden met de post. En door het gebruik van een verzendenvelop in plaats van een kartonnen doos wordt er minder ruimte gebruikt en kan er meer mee met de post. Zo helpt u indirect mee aan vermindering van CO2-uitstoot. 

Verzendzakken online kopen

Bent u enthousiast en wilt u ze direct online bestellen? Dat kan via onze webshop VerpakkingShop.nl

De papieren verzendzak is verkrijgbaar in de volgende maten:

Gerecyclede papieren verzendzakken 20 x 30 x 5 cm 
Gerecyclede papieren verzendzakken 25 x 35 x 5 cm 
Gerecyclede papieren verzendzakken 25 x 34 x 8 cm 
Gerecyclede papieren verzendzakken 32 x 43 x 8 cm 
Gerecyclede papieren verzendzakken 38 x 48 x 8 cm 
Gerecyclede papieren verzendzakken 45 x 55 x 8 cm 

Wilt u de zak eerst eens voelen en uitproberen? Geen probleem. Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op om een sample aan te vragen. 

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.