5
Jan

Valentijnsdag verpakkingen voor snoep en chocolade

Valentijnsdag verpakkingen voor snoep en chocolade

14 Februari is het weer Valentijnsdag! Op deze dag verrast Valentijn zijn, of haar, geliefde vaak met een valentijnskaart, snoep of chocolade. Lees hier onze 5 tips voor de beste Valentijnsdag verpakkingen.

Blokbodemzakken Valentijn

Blokbodemzakken worden veel gebruikt voor snoep en chocolade. De bodem vouwt vlak uit wanneer u het zakje vult, zodat de zakjes mooi rechtop blijven staan. U kunt de zakjes sluiten met sluitclips, een lint of sticker. Deze blokbodemzakken zijn speciaal voor Valentijnsdag aan de boven- en onderzijde bedrukt met rode hartjes. Als dat geen liefde uitstraalt!

De blokbodemzakken met Valentijn bedrukking zijn in onze webshop VerpakkingShop.nl verkrijgbaar in 3 formaten:

Puntzakken Valentijn

Net als de blokbodemzakken, hebben deze puntzakken een speciale Valentijnsdag bedrukking met rode hartjes aan de boven- en onderzijde. In puntzakken komen kleine of ronde producten het beste tot hun recht. Ze worden daarom ook vaak gebruikt voor snoep, zoals popcorn, schepsnoep of badproducten zoals badparels of badzout.

De puntzakken met Valentijn bedrukking zijn in onze webshop VerpakkingShop.nl verkrijgbaar in 2 formaten:

Geschenkdoosjes

Deze leuke vierkante geschenkdoosjes zijn door hun neutrale, maar toch feestelijke kleuren, het gehele jaar als geschenkverpakking te gebruiken. Maak de geschenkdoosjes extra feestelijk met een toepasselijke sticker of een mooi lint.

De geschenkdoosjes zijn in onze webshop VerpakkingShop.nl te bestellen in zwart, wit, rood of goud. Er zijn 6 inhoudsmaten beschikbaar, variërend vanaf 125 gram tot 1000 gram. Bijvoorbeeld:

 

Bekijk hier alle geschenkdoosjes op VerpakkingShop.nl

 

Bonbondoosjes

Bonbons zijn altijd een populair cadeau voor Valentijnsdag. In ons assortiment op VerpakkingShop.nl vindt u bonbondoosjes in goud, zilver, wit en enkele kleuren. De 5 inhoudsmaten variëren van 250 gram tot 1000 gram. U kunt de doosjes sluiten met een mooi lint of een leuke sticker. Enkele voorbeelden:

 

Bekijk hier alle bonbondoosjes op VerpakkingShop.nl!

Valentijnsdag Stickers

Speciaal om de liefde over te brengen aan geliefden en dierbaren op Valentijnsdag, hebben we mooie stickers in ons assortiment. Op de stickerrollen zitten verschillende soorten stickers, zodat iedere klant de verpakking met sticker kan kiezen die bij zijn cadeau past.

 

Bekijk hier het gehele assortiment stickers op VerpakkingShop.nl!

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze voor de juiste verpakking voor uw product. Vul onderstaand contactformulier in, of bel direct naar 076- 572 00 91.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.