Verpakking op maat

Er is een goede kans dat u al kunt slagen in ons assortiment aan standaard verpakkingen, maar wij staan ook voor maatwerk en bieden uitgebreide mogelijkheden voor het op maat maken van verpakkingen. Een bedrukte verpakking op maat draagt bij aan het imago dat u als bedrijf of met uw producten wilt uitstralen. Het draagt bij aan herkenbaarheid en geeft een kwaliteitssignaal af naar klanten. Wat bedrukking betreft, is er veel mogelijk bij Brabo Verpakking, dus neem vrijblijvend contact op voor de verpakking op maat mogelijkheden!

Brabo Verpakking: de specialist in verpakkingen op maat

Brabo Verpakking is al ruim 30 jaar een toonaangevende verpakkingsgroothandel voor bijna elke soort verpakking én specialist in verpakkingen op maat. Dat betekent dat wij naast een breed assortiment met verpakkingen van een standaard afmeting aanbieden, maar ook de wens van een op maat gemaakte verpakking vervullen. Samen met u kijken we naar uw product en de ideale verpakkingsmogelijkheden. Zo brengen we in kaart wat belangrijk is voor u en voor uw klant. De verpakkingssoort, het materiaal en de bedrukking passen we daarop aan. Benieuwd naar een verpakking op maat? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Advies op maat

Als groothandel in verpakkingsmateriaal en specialist in verpakking op maat zijn wij uw partner en denken wij graag met u mee voor de best passende oplossing voor uw bedrijf. Waar wij maatwerk beloven, is dat dan ook op alle vlakken. Rekening houdend met al uw wensen en meedenkend met alle oplossingen die mogelijk zijn voor uw bedrijf. Samen komen we tot een mooie oplossing passend bij uw bedrijf of gelegenheid.

Door het invullen van het contactformulier of door ons te bellen stellen wij een advies en complete offerte op maat op. 

FAQ Verpakking op maat

Waarom een verpakking op maat?

Een verpakking op maat, specifiek voor jouw product, verhoogt de merkbeleving en ervaring bij ontvangst van het product. Het merkimago van je product of bedrijf vergroot hierdoor en leidt tot een professionele uitstraling. Door een gepersonaliseerde verpakking kun je merkuitingen overbrengen op je doelgroep, waardoor de herkenning van je merk wordt vergroot. 


Daarnaast zorgt een verpakking op maat ook voor veiligheid van een product tijdens het transport. Het voorkomt dat een product onderweg beschadigt. Tevens heb je bij een op maat gemaakte verpakking ook minder materiaal nodig, wat interessant kan zijn bij afname van hoge aantallen.

 

Wanneer kies je voor een verpakking op maat?

Je kiest voor een verpakking op maat wanneer je nét dat stapje verder wilt gaan in de merkbeleving naar je klant. Een verpakking die de juiste ‘fit’ en uitstraling heeft door middel van personalisatie, draagt bij aan het totaalplaatje van je merk en de hele organisatie. 


Wanneer jij veel pakketten verstuurt of jouw product (zoals etenswaren) in een verpakking overhandigt, dan is het raadzaam om een verpakking op maat te overwegen. Hierdoor maak je jouw verpakking het visitekaartje van jouw business. 

 

Hoe duur is een verpakking op maat?

Een verpakking op maat hoeft niet per definitie erg duur te zijn. Dit ligt net aan je eisen en behoefte. Een verpakking waar veel handelingen nodig zijn om te personaliseren is vanzelfsprekend duurder dan een verpakking die vraagt om minimale of weinig aanpassingen. Denk bij laatstgenoemde aan het bedrukken van een verpakking. 


Om de kosten in kaart te brengen is het goed om de behoefte en mogelijkheden te bespreken met een specialist. Bij Brabo Verpakking helpen we je graag op weg naar de juiste verpakking op maat. 

Ik heb een vraag over: Verpakking op maat
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.