5
Dec

Kerstdozen verpakking

Kerstdozen verpakking

De decembermaand komt eraan. De maand waarin het jaar feestelijk wordt afgesloten. Het is ook de maand waarin de meeste werknemers een kerstpakket in ontvangst mogen nemen. Iets waar zij vaak al een tijd naar uitkijken. Zoekt u een een verpakking voor kerstdozen? Dan bent u bij Brabo Verpakking aan het juiste adres. 

 

Welke verpakkingen zijn geschikt voor kerstdozen?

Er is niet één juiste soort kerstdozen verpakking. De verpakking die u nodig heeft voor uw kerstpakket is sterk afhankelijk van hetgeen wat u wilt verpakken. Echter zijn er wel een aantal verpakkingssoorten populair als het gaat om kerstdozen verpakking. 

Een kerstpakket bestaat uit: de producten die u uw medewerkers cadeau doet, een kerstdoos (zoals een geschenkdoos) en opvulmateriaal voor de kerstdozen (zoals houtwol, sizzlepak en opvulchips). Daarbij komt er ook nog een keuze om uw verpakking te versieren. Dit kan bijvoorbeeld door het pakket te verpakken in een kerstverpakking. Er zijn dus verschillende dingen waarmee u rekening moet houden om uw producten op een mooie wijze te overhandigen. 

We hebben een aantal nieuwe dessins toegevoegd aan ons assortiment Geschenkdozen & Kerstpakketdozen. Van traditioneel tot modern, in diverse maten; hier vindt u altijd een geschikte doos die de basis vormt van uw kerstpakket.

 

Kerstdozen voor uw kerstpakket

Zoekt u specifiek naar een kerstdoos voor uw kerstpakket? Deze populaire, kleurrijke kerstdozen maken iedereen vrolijk;

Maak uw kerstpakket compleet met de mooiste kerstdoos. Bekijk het hele assortiment kerstdozen. Alle dozen zijn te verkrijgen in verschillende maten.

Geschenkdozen

Geeft u uw pakket niet tijdens de feestdagen, maar op een ander moment gedurende het jaar? Dan zoekt u verder dan kerstdozen. Voor deze gelegenheden zijn er geschenkdozen. Een perfecte verpakking voor uw gift. Kiest u dan voor geschenkdozen zoals:

Deze dozen zijn ook te bestellen in verschillende maten.

Opvulmaterialen

Om uw eindejaarsgeschenken mooi en veilig voor verzending in de Kerstdoos te verpakken, kunt u gebruik maken van verschillende opvulmaterialen.

Houtwol

Houtwol is vooral bekend als opvulmateriaal in fruitschalen en wijndozen en kan ook prima gebruikt worden als opvulmateriaal in uw geschenkdoos.

Sizzlepak

Deze papiersnippers in zigzag-vorm zijn verkrijgbaar in bijna 30 kleuren. Van zoet roze tot stoer zwart; er zit zeker een kleur bij die past bij de uitstraling die u uw pakket wilt geven!

Opvulchips

Met deze biologisch afbreekbare “wokkels” vult u uw kerstpakketten gemakkelijk en snel.

Contact

Wij wensen u alvast veel plezier met het uitkiezen van de eindejaarsgeschenken. Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment geschenkdozen, Kerstdozen of opvulmaterialen. Neemt u dan gerust contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.