Assortiment

Bonbondoosjes

Bonbondoosjes

Bonbon doosjes zijn een must-have voor iedere chocolaterie. De verpakking voor bonbons - of andere chocolade delicatessen - geven een extra ervaring aan uw klant. Bent u op zoek naar standaardmaat of bonbon doosjes  op-maat? Dan bent u bij Brabo Verpakking op de juiste plek. 

Bonbon doosjes hebben een magische uitstraling. Met een luxe ogende uitstraling geeft het de verpakking en het product meteen een upgrade. Want laten we eerlijk zijn, chocolade lekkernijen mogen op zijn best verpakt worden.

Kijk goed naar je product. Wat voor een bonbon doosje heeft jouw chocolaterie nodig? Is het een grotere verpakking? Of zijn jouw producten meer gebaat bij blokbodemzakken? Bekijk daarom eerst ons assortiment aan diverse doosjes op maat of neem contact op met een van onze specialisten.

Diverse bonbon doosjes bestellen

Bonbon doosjes bestellen doet u makkelijk via Brabo Verpakking. Heeft u interesse in bonbon doosjes op maat? Neem dan contact op voor een offerte op maat. Bent u op zoek naar onze standaard maat verpakkingen? Dan verwijzen wij u graag door naar Verpakking Shop. 

Direct bestellen

Chocolade verpakkingen voor uw chocolaterie

Als eigenaar of medewerker van een chocolaterie zoekt u hoogstwaarschijnlijk naar de perfecte manier om het wauw-effect bij uw klanten op te wekken. De verpakking speelt daarbij een prominente rol. Het is het aanzicht van de buitenkant en de beleving voor de ontvanger van de bonbons. Laat onze specialisten u adviseren over welke maat verpakking het beste bij u past. Ook ontvangt u advies over de juiste materialen, om zo tot de juiste verpakking voor uw product te komen. Uw klant zal de luxe ervaring beleven in uw chocolaterie. 

Onze chocolade verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bekijk het assortiment of neem contact op met één van onze verpakkingsspecialisten. 

Offerte op maat aanvragen

Ik heb een vraag over: Bonbondoosjes
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.