Brabo Verpakking: Dé verpakkingen groothandel

Grote expertise in vernieuwend verpakkingsmateriaal

Brabo Verpakking biedt u een groot scala aan verpakkingsmateriaal, van food verpakkingen tot verpakkingen bedrukken of industriële verpakkingen. Al meer dan 30 jaar zijn wij de aangewezen specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal voor vele branches, waaronder kledingwinkels, kantoren en webshops. Ook dragen wij graag ons steentje bij aan het milieu. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment duurzame verpakkingen.

Verpakkingsmateriaal bedrukt of op maat

Naast het assortiment standaard verpakkingsmateriaal, is het bij ons ook mogelijk om verpakkingsmateriaal op maat te laten maken en te bedrukken met uw eigen huisstijl. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over het best passende verpakkingsmateriaal voor uw bedrijf.


Verpakkingen groothandel

Naast verpakkingen bieden wij ook beschermmaterialen, waaronder golfkarton, opvulchips en dozensluiters. Maar dat is niet alles: we hebben ook diverse machines, zoals omsnoerings- en dozensluitmachines. Brabo Verpakking mag met recht een groothandel in verpakkingsmateriaal genoemd worden.


Advies over ons verpakkingsmateriaal?

Wilt u advies op maat ontvangen? Wij zijn uw partner in verpakkingsmateriaal en denken met u mee. Neem gerust contact met een van onze specialisten op, zij helpen u graag!

Neem contact op

Reacties van onze klanten

Brabo Verpakking staat garant voor een top service en ze leveren hoge kwaliteit producten!
Katinka Hazelaars