1
Jul

Handige verzenddozen voor al uw kleine pakketten

Handige verzenddozen voor al uw kleine pakketten

Verstuurt u vaak kleine pakketjes per post of met een pakketdienst? In onze webshop VerpakkingShop.nl kunt u direct online verschillende formaten brievenbusdozen, postdozen, wikkelverpakkingen en andere verzenddozen kopen.

Doosjes met logo

Wilt u uw herkenbaarheid vergroten? Laat dan uw verzenddozen of brievenbusdoosjes bedrukken met uw logo of in uw huisstijl. Geheel bedrukt, of alleen met uw logo. Of wat dacht u van een bedrukking aan de binnenzijde? Een kleurrijke bedrukking aan de binnenzijde zorgt voor een verrassend effect voor de ontvanger, waarmee u uitblinkt!

Brievenbusdozen

Kleine pakketjes die voldoen aan de richtlijnen voor PostNL verzenddozen, mogen per brievenbuspost worden verzonden. Als uw pakketjes maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot zijn en niet zwaarder dan 2 kg wegen, bespaart u hiermee pakketkosten! Een ander voordeel is dat uw ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst van het pakketje. Op VerpakkingShop.nl vindt u verschillende formaten brievenbusdozen in wit, bruin en voorbedrukt.

 

 

Bestel hier uw brievenbusdozen >>> 

Postdozen

Het verschil tussen brievenbusdozen en postdozen is dat postdozen hoger zijn. Hierdoor kunt u grotere artikelen verzenden, die niet door de gemiddelde brievenbus passen. Postdozen verzendt u daarom per pakketdienst. Postdozen worden net als brievenbusdozen plano (plat) aangeleverd, waardoor ze weinig ruimte innemen, zolang u ze nog niet gebruikt. Postdozen in verschillende formaten zijn ook direct online te bestellen op VerpakkingShop.nl. Nieuw in het assortiment zijn de postdozen met autolock bodem. Met deze postdozen, met handige bodem en plakstrip, pakt u uw artikelen supersnel in en hebt u geen tape nodig. Daarnaast hebben deze dozen ook een handige tearstrip waarmee de ontvanger het doosje gemakkelijk zonder schaar of mes opent.

 

 

Bestel hier uw postdozen >>>

Boekverpakkingen

Brievenbusdozen en postdozen zijn handig bij het verzenden van rechte, vlakke artikelen. Wilt u boeken versturen of andere rechte vlakke artikelen en wilt u één verpakking voor verschillende formaten vlakke producten? Dan kan een boekverpakking of wikkelverpakking van pas komen. Hiermee wikkelt u de doos om uw product, waardoor deze altijd stevig is ingesloten.

 

 

Bestel hier uw boekverpakkingen >>>

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van bedrukte verpakkingen? Of kunt u de juiste verpakking voor uw producten niet vinden? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.