31
Mar

Bedrukte tape met uw eigen tekst of logo

Vergroot uw herkenbaarheid

Bedrukte tape met uw eigen tekst of logo

Bedrukte tape met uw eigen tekst of logo

Verpakt u zelf uw bestellingen of heeft u een magazijn? Vergroot gemakkelijk uw naamsbekendheid door uw verpakkingstape met logo te laten bedrukken. Iedere doos en elk pakket wordt op die manier voorzien van de bedrukte tape en wordt door de ontvanger herkend. Ook wanneer u nog maar net bent begonnen met het versturen van bestellingen, straalt u door gebruik te maken van bedrukte tape met uw logo professionaliteit uit.

Bedrukte tape is in vele soorten, maten en kleuren te bestellen. Afhankelijk van uw wensen en het ontwerp kan de tape op maat worden gemaakt.

Waar moet u op letten bij het bestellen van bedrukte tape?

U kunt bedrukte tape bestellen in PP, PVC en papier en in verschillende kleuren en diktes. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen kan Brabo Verpakking u adviseren over het meest geschikte materiaal.

PP tape

Als u voor uw ontwerp kiest voor transparante tape, dan is PP tape het helderst. Wel maakt het bij het afrollen meer geluid dan PVC tape. Als dat een bezwaar is, dan is er in PP tape is ook een speciale low-noise variant te verkrijgen. PP tape is goed te bedrukken in verschillende kleuren.

PVC tape

Wilt u een gedetailleerd ontwerp op uw tape laten drukken? PVC tape is te bedrukken in fotokwaliteit tot wel 10 kleuren. Een ander voordeel van PVC tape is dat het minder geluid maakt bij het afrollen dan PP tape.

 

Papier tape

Papier tape is te bestellen in wit en bruin. Gaat u voor een duurzame uitstraling met bruin papier, dan komt de bedrukking het best tot zijn recht met zwarte inkt. Bedrukking van papier tape leent zich het beste voor eenvoudige ontwerpen zonder kleine details, zoals tekst. Daarnaast is papier tape gemakkelijk met de hand te scheuren en is het volledig recyclebaar.

Clichékosten

Voor de bedrukking van de tape wordt een cliché gemaakt, speciaal voor de bedrukking van uw logo of tekst. Over deze clichékosten wordt u vooraf geïnformeerd. Omdat het cliché maar 1 keer gemaakt hoeft te worden, betaalt u deze kosten alleen op uw eerste bestelling voor bedrukte tape.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van bedrukte tape voor uw bedrijf? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij informeren u graag.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.