13
Jan

Geef een persoonlijk tintje aan uw cadeauverpakkingen

Voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag of als bedankje

Geef een persoonlijk tintje aan uw cadeauverpakkingen

Verkoopt u cadeau artikelen? Voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, jubileum of gewoon als bedankje? In deze tijd van fysieke afstand willen we onze geliefden meer dan ooit laten weten dat we om ze geven. In dit blog geven we tips over cadeauverpakkingen en hoe u aan deze verpakkingen een persoonlijke touch kunt geven.

Stickers voor een persoonlijk tintje

In onze webshop vindt u aantrekkelijke stickers voor geschenkverpakkingen met verschillende teksten samen op 1 rol. Met deze stickers maakt u uw cadeauverpakking voor iedere gelegenheid geschikt. En door cadeauverpakkingen met diverse stickers te presenteren kiest uw klant de verpakking met de tekst die hem het meest aanspreekt.

Met deze stickers verandert u uw gebruikelijke verpakkingen, zoals papieren blokbodemzakken, kraft stazakken, kunststof kokers of cadeaudoosjes gemakkelijk in een cadeau!

Bekijk hier ons gehele assortiment verpakkingen voor cadeau artikelen voor meer inspiratie.

Bedrukte zakjes met hartjes

Onze bedrukte blokbodemzakjes en puntzakken met rode hartjes zijn speciaal voor Valentijnsdag of Moederdag te gebruiken. Deze zakken worden veel gebruikt voor snoep, chocolade en noten, maar zijn ook erg leuk voor bad parels of badzout. De bedrukte zakken zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

Advies nodig?

Komt u er zelf niet helemaal uit? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze voor de juiste verpakking voor uw product. Vul onderstaand contactformulier in, bel direct naar 076- 572 00 91.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.