3
Dec

Maak van uw verpakking een eye-catcher

Gebruik promotionele stickers voor al uw verpakkingen

Maak van uw verpakking een eye-catcher

Trek de aandacht van uw klant met ons assortiment promotionele stickers. We hebben diverse stickers voor de verpakking van voedingsmiddelen, zoals “Vers voor u gemaakt”, “Smakelijk eten”, “Bio” en “Veggie”, maar ook verschillende kleurrijke kortingsstickers en stickers speciaal voor de feestdagen. De stickers zijn voor vele doeleinden te gebruiken, zoals op een cadeauverpakking, gourmetpakket of op verpakkingen voor afhaalmaaltijden. Bent u traiteur, of slager? Heeft u een delicatessenwinkel, restaurant, webshop of cadeauwinkel, lees dan verder om te weten te komen wat we in ons assortiment hebben.

Bandstickers

De stickers “Vers voor u gemaakt”, “Smakelijk eten” en “Fijne feestdagen” zijn ook te bestellen als bandsticker. Hiermee geeft u uw voedselverpakking direct een exclusieve uitstraling en sluit u de verpakking meteen mooi af. Deze bandstickers combineren bijvoorbeeld uitstekend met onze Ready 2 Cook bakken en deksels. Met deze Ready 2 Cook bakken kunnen uw klanten hun maaltijd thuis gemakkelijk opwarmen in de oven. 

Vraag een sample aan

Alle ronde stickers zijn te bestellen per rol van 1.000 stickers en de bandstickers op een rol van 500 stickers. Wilt u de stickers liever in het echt beoordelen? Vraag gerust een sample via het contactformulier op Brabo Verpakking.

Bekijk hier het gehele assortiment promotionele stickers in onze webshop.

 

Bestel direct in onze webshop VerpakkingShop.nl

Al onze stickers zijn direct te bestellen in de webshop. Bent u op zoek naar een ander soort sticker, met een andere tekst of in een andere kleur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.