29
Oct

Nieuw assortiment Kerstdozen

Bestel ze op tijd

Nieuw assortiment Kerstdozen

Bekijk nu ons nieuwe assortiment Kerst- en geschenkdozen

Het is weer tijd om kerstpakketten te bestellen! Op onze webshop VerpakkingShop.nl vindt u een ruim assortiment kerstdozen en geschenkdozen om uw medewerkers en relaties dit najaar in het zonnetje te zetten.

Vanwege de coronamaatregelen het afgelopen jaar, hebben veel medewerkers thuis moeten werken en konden klantbezoeken niet doorgaan. Met een kerstpakket of geschenkdoos kunt u uw waardering aan uw klanten, relaties en medewerkers op gepaste afstand tonen en uw relaties weer aanhalen.

We hebben een aantal nieuwe dessins aan ons assortiment Geschenkdozen & Kerstpakketdozen toegevoegd. Van traditioneel tot modern en in verschillende maten; er zit vast een Kerstdoos bij die aan uw wens voldoet.

Kerstdozen

Bekijk nu ons nieuwe assortiment Kerstdozen:


Deze dozen zijn te bestellen in verschillende maten.

Of wilt u eens wat anders dan een rechthoekige doos? Kijk dan eens naar deze Kerstdozen:

Geschenkdozen

Geeft u uw pakket niet tijdens de feestdagen of maakt u liever een geschenkpakket met een algemeen thema, kiest u dan voor geschenkdozen zoals:

Deze dozen zijn ook te bestellen in verschillende maten.

Opvulmaterialen

Om uw eindejaarsgeschenken mooi en veilig voor verzending in de Kerstdoos te verpakken, kunt u gebruik maken van verschillende opvulmaterialen.

Houtwol

Houtwol is vooral bekend als opvulmateriaal in fruitschalen en wijndozen en kan ook prima gebruikt worden als opvulmateriaal in uw geschenkdoos.

Sizzlepak

Deze papiersnippers in zigzag-vorm zijn verkrijgbaar in bijna 30 kleuren. Van zoet roze tot stoer zwart; er zit zeker een kleur bij die past bij de uitstraling die u uw pakket wilt geven!

Opvulchips

Met deze biologisch afbreekbare “wokkels” vult u uw kerstpakketten gemakkelijk en snel.

Contact

Wij wensen u alvast veel plezier met het uitkiezen van de eindejaarsgeschenken. Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment geschenkdozen, Kerstdozen of opvulmaterialen. Neemt u dan gerust contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.