3
Apr

Stazakken voor een goede presentatie in het winkelschap

Stazakken voor een goede presentatie in het winkelschap

Stazakken voor een goede presentatie in het winkelschap


Voorkomen dat jouw product ingezakt en onopvallend gepresenteerd wordt in het winkelschap? Kies dan voor stazakken: dankzij de ovale bodem van deze zakken blijven zij goed staan wat zorgt voor een goede presentatie.

Stazakken bij Brabo Verpakking

 
Brabo Verpakking levert verschillende varianten stazakken, ook wel stand up pouches genoemd. Wij leveren stazakken in verschillende formaten. Daarnaast zijn de stazakken te verkrijgen in materialen zoals aluminium- en transparante stazakken.

Stazakken met venster


Sinds kort hebben wij in ons assortiment stazakken met venster. Door het venster is het verpakte product goed zichtbaar. Deze stazakken zijn te gebruiken voor diverse producten.

Wij leveren stazakken met venster van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bedrukte stazakken

Om nog beter op te vallen met uw presentatie in het winkelschap, bieden wij de mogelijkheid tot bedrukte stazakken. U kunt de stazakken laten bedrukken. De bedrukte stazakken zijn uitstekend te bedrukken in 1 tot 12 kleuren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over stazakken via Brabo Verpakking? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.