6
May

Thee verpakken als een professional

Thee verpakken als een professional

Als horecaondernemer, eigenaar van een cadeauwinkel of betrokken bij een andere onderneming waar thee een belangrijke rol speelt, kunt u bij Brabo Verpakking terecht voor inspiratie en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen! We nemen u graag mee langs de verpakkingen van Twistea voor meer inspiratie, waarbij we unieke kartonnen verpakkingen hebben ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van de horeca.

Voorbeeld van creativiteit: Twistea
In samenwerking met Twistea hebben we op maat gemaakte kartonnen verpakkingen ontwikkeld, die niet alleen praktisch zijn maar ook mooi om naar te kijken. De thee van Twistea wordt geleverd in losse composteerbare theezakjes, verpakt in kartonnen portieverpakkingen. Deze portieverpakkingen zijn vervolgens gemakkelijk te plaatsen in de achthoekige kartonnen omdoos met een prachtige sluiting, allemaal vervaardigd van 100% gerecycled papier.

Daarnaast hebben we ook bedrukte kokers gemaakt in samenwerking met Twistea, die perfect passen in hun theedisplay. Gevuld met heerlijke theesmaken, maken deze kokers het eenvoudig om een heerlijk kopje verse thee te zetten. Met ons bedrukkingsproces kunnen we uw logo toevoegen voor een extra persoonlijk tintje!

 

Meer tips om uw thee mooi te verpakken

  • Kies de juiste verpakking: Overweeg verschillende materialen en vormen die passen bij uw merk en de uitstraling die u wilt bereiken. Kartonnen verpakkingen zijn bijvoorbeeld duurzaam en bieden tal van mogelijkheden voor personalisatie.

 

  • Speel met kleuren: Gebruik kleuren die passen bij de smaak of het thema van de thee. Felle kleuren kunnen bijvoorbeeld citrusachtige smaken vertegenwoordigen, terwijl zachtere tinten goed passen bij rustgevende kruidenthee.
  • Voeg een persoonlijk element toe: Overweeg om uw logo of een inspirerende boodschap toe te voegen aan de verpakking. Dit maakt het niet alleen herkenbaar, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe aan de beleving van de klant.

 

Unieke theeverpakkingen voor uw horecaonderneming
Voor unieke koker verpakkingen die uw producten laten opvallen, kies Brabo Verpakking! Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw merk en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw theeverpakkingen.

Beeldmateriaal sfeer: Twistea