7
Jul

Kartonnen fruitbakken

Hèt moderne alternatief voor de ouderwetse fruitmand

Kartonnen fruitbakken

Goed idee

Het ziet er altijd leuk uit, een mooi opgemaakte fruitmand. Een perfect cadeau om iemand te geven die ziek is. Maar ook leuk voor een verjaardag of als bedankje. Al jarenlang levert Brabo Verpakking verschillende soorten fruitschalen.

Tina Vogels van Groentespeciaalzaak Vogels is een zeer gedreven onderneemster en houdt wel van iets nieuws. Zo kwam zij ook met het idee om iets nieuws te bedenken voor de standaard fruitmand. Brabo Verpakking denkt graag mee met haar klanten en samen zijn Roling en Tina op zoek gegaan naar een mooi fris en modern ontwerp voor de fruitmand. Uiteindelijk is de kartonnen fruitbak ontworpen met en zonder bedrukking.

Kartonnen fruitbak met en zonder bedrukking

Met gepaste trots presenteren wij u dan ook graag deze nieuwe fruitbakken. Wij noemen ze fruitbakken, maar de bakken zijn uiteraard voor diverse doeleinden te gebruiken. De kartonnen bakken zijn ideaal om te gebruiken voor verschillende soorten geschenkpakketten. Denk eens aan een kadopakket met wellness producten zoals een handdoekje, geurkaars en doucheschuim. Of een pakket met delicatessen van de kaas- en notenboer. Ook een borrelpakket of bierpakket met speciaal bier en droge worst is een gegarandeerd succes.

De bedrukte fruitbakken zijn naast verschillende soorten fruit ook voorzien van twee teksten, “speciaal voor jou” en “geniet ervan” in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Liever geen bedrukking? Dan is de onbedrukte bak een goed alternatief.
Met een afmeting van  24 x 25,5 x 10 cm kun je een ruim gevuld pakket maken.

Doordat de bak 10 cm hoog is is er ruim voldoende ruimte voor decoratief opvulmateriaal zoals houtwol of gekleurd sizzlepak.

Krimpzakken en folie

Vaak wordt een pakket ingepakt in folie. Dit kan met een folie en een strik er omheen. Een andere optie is om het pakket in te pakken met krimpfolie waardoor de folie strak aansluit om het pakket. Ook leuk af te maken met een bijpassende sticker.
Krimpzakken zijn te krimpen met een krimppistool of warmtepistool. Maar wist u dat dit ook met een gewone föhn eenvoudig gaat? Met een krimppistool gaat het sneller maar met een gewone föhn (op de heetste stand) krimpt de zak ook netjes om het artikel!
Hieronder kunt u in ons filmpje zien hoe je dit doet. 

Gevouwen geleverd       

Gemak dient de mens. Daarom we er voor gekozen de dozen al gevouwen aan te leveren, zodat u ze alleen maar hoeft te pakken en te vullen. U hoeft dus niet eerst de doos in elkaar te vouwen. Ideaal toch? 

Bestel direct online

Bekijk de dozen via onze webshop VerpakkingShop.nl en bestel ze direct online! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!