1
Mar

Tips voor uw laatste paasinkopen

Tips voor uw laatste paasinkopen

Pasen duurt niet lang meer. Tijd om nog de laatste inkopen te doen!
Wij helpen u graag een handje en hebben een aantal interessante paas-artikelen op een rij gezet.
Alle producten zijn eenvoudig online te bestellen op onze webshop: VerpakkingShop.nl

Papieren blokbodemzakken

Uw mooiste en lekkerste paaslekkernijen verdienen een mooie presentatie, toch? Hoe kan dit nu beter dan in een mooi blokbodemzakje met een warme uitstraling? En hoe leuk is het om dit zakje af te sluiten met een vrolijke paassticker?

Deze blokbodemzakken van papier zijn voorzien van een PP coating aan de binnenzijde, zodat deze met een handsealer makkelijk dicht te sealen zijn. De zakjes zijn voorzien van een helder transparant venster. Hierdoor wordt uw verpakte product mooi getoond.

De zakjes zijn verkrijgbaar in 4 maten:

70 + 40 x 205 mm
80 + 50 x 250 mm
105 + 65 x 298 mm
130 + 70 x 360 mm

Paassticker

Pimp met deze vrolijke ronde paassticker in een handomdraai uw paasverpakking. Met deze stickers, die op rol geleverd worden, kunt u de verpakking van uw chocolade paashaas of andere lekkernij gemakkelijk afsluiten.

Bekijk onze webshop VerpakkingShop.nl voor meer etiketten en stickers.

Blokbodemzakje met Paashaas

Hoe leuk zijn deze zakjes? Een blokbodemzakje bedrukt met een leuke paashaas. Perfect voor uw chocolade paaseieren of andere chocolade figuren. De zakjes zijn dicht te sealen, maar ook dicht te maken met een sluitclip of strikje.

De zakjes zijn verkrijgbaar in 2 maten:

70 + 40 x 220 mm
80 + 50 x 250 mm

Houten veilingkistjes en ronde bamboe mandjes

Houten veilingkistjes zijn ideaal om te gebruiken voor mooie cadeau-pakketten. Natuurlijk ook om fruit in te doen, maar ook ter decoratie in uw winkel of etalage. Vul de kistjes met houtwol of Sizzlepak in een leuke kleur, paaseieren er in, andere lekkere producten en klaar!
Ook hebben we ronde bamboe mandjes in ons assortiment. Deze mandjes zijn zeer geschikt als broodmandje, maar ook leuk als kadoverpakking.

PET flessen

Wat mag er niet ontbreken bij een paasontbijtje? Een heerlijk vers geperst sapje! Hiervoor hebben we mooie heldere PET flessen met bijbehorende doppen.

Eierdozen

Geen Pasen zonder eieren… En geen eieren zonder eierdozen! We hebben eierdozen in verschillende formaten. Of je nu een grote tray voor veel eieren zoekt of een klein doosje voor 6 eitjes. Het kan allemaal. 

Fijne Paasdagen!