14
Dec

Kerstdiner verpakkingen voor afhaalmaaltijden

Kerstdiner verpakkingen voor afhaalmaaltijden

Gooit u uw reserveringen voor het kerstdiner om naar een kerstlunch? Gaat u over op afhaalmaaltijden of besluit u om de tent met de Kerst dicht te gooien en zelf voor de verandering thuis met de familie Kerst te vieren? Met die keuze kan Brabo Verpakking u helaas niet helpen. Maar mocht u hebben besloten om uw kerstmenu als afhaalmaaltijd uit te leveren, dan adviseren wij u graag over de handigste bakjes en schaaltjes voor uw gerechten.

Koude en warme gerechten

U heeft waarschijnlijk zowel warme als koude gerechten op uw kerstmenu, waarvan de warme gerechten nog bereid of opgewarmd zullen moeten worden. Hoe mooi wij onze bakjes en schaaltjes dan ook vinden, wij begrijpen ook dat deze, zeker voor de kerstdis, enkel gebruikt zullen worden voor het verpakken, vervoeren en eventueel verwarmen van uw feestelijke gerechten en niet zullen schitteren op de mooi gedekte tafel. Ze moeten dus vooral praktisch zijn.

Al onze foodverpakkingen zijn in ieder geval te gebruiken voor koude en warme gerechten. Moet de verpakking ook geschikt zijn om te verwarmen in de magnetron of oven, checkt u dan of de verpakking hiervoor geschikt is. In onze webshop VerpakkingShop.nl kunt u met behulp van het filter verpakkingen vinden die geschikt zijn voor gebruik in de oven of magnetron.

Verpakkingen voor croutons, pijnboompitten en bijgerechten

Omdat sommige ingrediënten niet goed tot hun recht komen als ze al lange tijd samen met het gerecht verpakt zitten, is het beter om deze apart te verpakken. Voor deze ingrediënten is vaak een klein bakje handig. Bekijk de categorie sauscups in onze webshop VerpakkingShop.nl om een keuze te maken:

Voor groenten, salades of puree heeft u een grotere verpakking nodig. Bekijk de volgende categorieën in onze webshop om uw keuze te maken:

Verpakkingen voor soepen, sauzen of stoofpot

Grotere hoeveelheden vloeibare gerechten zijn het gemakkelijkst te vervoeren in hogere, rechtop staande verpakkingen. We hebben hiervoor de verdeling gemaakt tussen Kraft karton en traditioneel plastic. Beide kunnen in de magnetron worden gebruikt om het gerecht op te warmen. Plastic heeft het voordeel dat u kunt zien wat erin zit en karton heeft een duurzame uitstraling.

De Fijne Feestdagen-stickers zijn apart te bestellen:

Verpakkingen voor voorgerecht en hoofdgerecht

Heeft u gerechten die goed in grotere bak geserveerd kunnen worden? We hebben maaltijdbakken in ons assortiment met en zonder vakverdeling in plastic, Kraft karton en aluminium. Aluminium heeft als grote voordeel dat het in de oven kan worden verhit. Kraft karton, bagasse en plastic (PP) kan in de magnetron worden verwarmd. Check de specificaties per product op de website of het inderdaad magnetron bestendig is.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Ongetwijfeld zijn er onderdelen van uw kerstdiner afhaalmaaltijd die nog niet genoemd zijn. Wanneer u hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verpakking voor uw gerecht of ingrediënt, laat het ons weten. Het team van Brabo Verpakking en VerpakkingShop.nl adviseert u graag over de mogelijkheden.

Wij wensen u veel succes bij de voorbereidingen en hopen dat het kerstdiner volgend jaar weer gewoon in uw restaurant door kan gaan.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.