16
Nov

Doos op maat | Brabo Verpakking

Iedere maat, bedrukt of onbedrukt

Doos op maat | Brabo Verpakking

Heeft u voor uw producten een doos op maat nodig? Brabo Verpakking heeft voor ieder product een passende oplossing. Van eenvoudige kartonnen dozen op maat tot bedrukte dozen, wij regelen het voor u.

Doos op maat is milieuvriendelijk

Een kartonnen doos die precies groot genoeg is voor uw producten, bespaart ruimte. Hierdoor kunnen er meer pakketjes mee in de bus van de pakketbezorger en wordt er bespaard op de rit. Met een doos op maat draagt u daarom bij aan een vermindering van CO2 uitstoot.

Niet alle dozen worden als verzenddoos gebruikt. Sommige dozen worden ook gebruikt als omdoos of transportverpakking bij opslag, transport naar magazijnen en voor het stapelen en bundelen van producten. Hierbij is het belangrijk rekening te houden met de afmetingen van de pallet waarop de dozen gestapeld worden.

Doos op maat laten maken

In onze webshop VerpakkingShop.nl vindt u een breed assortiment golfkartonnen dozen, brievenbusdozen en postdozen, klaar om direct te bestellen. Zit het juiste formaat er niet bij? Laat ons dan weten welke afmetingen uw doos moet hebben en wij gaan voor u op zoek naar de beste oplossing. Het is al mogelijk om dozen op maat te bestellen vanaf 75 stuks!

Doos bedrukken

Een bedrukte doos met logo valt op en vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Als u toch dozen nodig hebt, dan is dozen bedrukken met logo een gemakkelijke manier om uw naamsbekendheid uit te breiden. Brabo Verpakking kan voor u verzenddozen bedrukken, zoals brievenbusdozen of postdozen, maar ook grotere kartonnen dozen. Laat ons weten wat u nodig heeft en Brabo Verpakking adviseert u over de mogelijkheden. Het is al mogelijk om bedrukte dozen te bestellen vanaf 250 stuks!

Neem contact op

Wilt u dozen op maat of bedrukte dozen bestellen of misschien wel bedrukte dozen op maat? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en laat ons weten wat u nodig heeft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.