13
Oct

Creëer luxe cadeauverpakkingen met magneetdozen

Zowel bedrukt als onbedrukt

Creëer luxe cadeauverpakkingen met magneetdozen

Sommige producten verdienen een extra mooie verpakking. Een verpakking die exclusiviteit uitstraalt, of waarmee je zegt: “Dit product is speciaal voor jou” of “Jij bent bijzonder”. Wilt u aan uw producten een bijzondere uitstraling meegeven? Bekijkt u dan eens onze magneetdozen in de categorie Cadeau- en geschenkdozen in onze webshop VerpakkingShop.nl. Hier kunt u direct online magneetdozen in verschillende kleuren en formaten bestellen.

Cadeau- en geschenkdozen>>>

Wat zijn magneetdozen?

Magneetdozen zijn geschenkdozen met een luxe uitstraling. Ze zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze na gebruik als cadeauverpakking, ook kunnen worden gebruikt om mooie spullen in te bewaren. De doos wordt gesloten door middel van een klep waarin magneetjes zijn verwerkt, vandaar de naam, u raadt het al: magneetdoos.

Waarvoor worden magneetdozen gebruikt?

Door het stevige karton en de magneetsluiting, vallen magneetdozen qua prijs in het hogere segment. Magneetdozen zijn niet goedkoop, waardoor het product wat erin verpakt moet worden, ook van een hoger prijsniveau moet zijn om de kosten te kunnen terugverdienen. Magneetdozen worden daarom gebruikt voor exclusieve producten, zoals gift sets voor cosmetica, bijzondere kleding, wijn of sterke drank, soms in combinatie met glazen of andere bijzondere gift items.

Magneetdozen bedrukken

Door uw magneetdozen te laten bedrukken met uw logo of in uw huisstijl, straalt de exclusiviteit van de verpakking en het positieve effect van de unboxing experience uit op uw merk. Dat levert u blije klanten op, die hun ervaring delen met anderen.

Magneetdozen kunnen op vele manieren bedrukt worden, zoals zeefdruk of offset. De dozen kunnen zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde worden bedrukt. Ook zijn er mogelijkheden om een glanzende foliedruk toe te voegen in bijvoorbeeld goud of zilver, spot UV – hiermee wordt het logo als een glanzend laagje op een matte ondergrond aangebracht, of een embossed of debossed logo, waarbij uw logo naar binnen of naar buiten wordt gedrukt.

Mogelijkheden te over! Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij sturen u vrijblijvend een offerte toe.

Custom made magneetdozen

U hoeft zich niet te beperken tot het assortiment magneetdozen in onze webshop. U kunt magneetdozen laten maken in iedere kleur en in diverse uitvoeringen. Een magneetdoos met een luxe glanslaminaat bijvoorbeeld, of bedrukking met meerdere kleuren, passend bij uw huisstijl. Of wat denkt u van een foam inlay, waarmee u uw producten keurig beschermd en mooi georganiseerd in de magneetdoos presenteert?

Advies nodig?

Neem contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Laat ons weten hoeveel dozen u denkt nodig te hebben en wij sturen u een vrijblijvende offerte op maat.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.