8
Sep

Verpakkingen voor uw banketbakkerij

Verpakkingen voor uw banketbakkerij

Als verpakkingsgroothandel biedt Brabo Verpakking ook een ruim assortiment verpakkingen voor banketbakkers en patissiers. Zowel blanco verpakkingen, uit voorraad leverbaar, als bedrukte verpakkingen in de stijl van uw banketbakkerij, zijn bij Brabo Verpakking te bestellen.

Gebakjes en taarten zijn kwetsbare producten die goed beschermd moeten worden tijdens het vervoer van de bakkerij naar de klant. Brabo Verpakking biedt voor ieder banketbakkersproduct een geschikte verpakking. In dit artikel lichten we enkele veelgebruikte verpakkingen voor banketbakkers en patissiers voor u uit.

Taartdozen

In onze webshop VerpakkingShop.nl zijn diverse formaten kartonnen taartdozen direct online te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit taartdozen met een aangehecht deksel, dat opengeklapt wordt, of taartdozen met een losse bodem en deksel.

De taartdozen met het losse deksel worden ook wel zwanenhalsdozen genoemd. Bij deze taartdozen worden het deksel en de bodem in elkaar gehaakt door middel van een zwanenhals sluiting. Deze sluiting voorkomt dat de doos per ongeluk open valt.

In de categorie “Gebaksdozen” van onze webshop VerpakkingShop.nl vindt u ook taartdozen met venster en cupcake dozen. Deze cupcake dozen hebben in de bodem uitsparingen om de cupcakes in vast te zetten.

Heeft u een ander type taartdoos nodig? Dat is voor Brabo Verpakking een piece of cake! Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek naar de beste oplossing.

Transparante taartdozen

Met transparante taartdozen komen uw prachtige creaties het best tot hun recht. Een ander voordeel van deze plastic taartdozen is dat u deksels kunt kopen in verschillende hoogtes. Hiermee hebt u ook voor hoge taarten een passende verpakking.

In de categorie “Brood & Banket Blisters” van VerpakkingShop.nl, vindt u ook rechthoekige transparante taartdozen voor bijvoorbeeld slagroomtaarten, schnitten, sloffen en boomstammen.

Bedrukte taartdozen

Heeft u een professionele banketbakkerij of patisserie? Dan kunt u uw naamsbekendheid vergroten door uw taartdozen te laten bedrukken in uw huisstijl of met uw logo. Brabo Verpakking beschikt over ruime ervaring in het bedrukken van diverse banketbakkerijverpakkingen en kan u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Taartranden & bodemkartons

Wilt u aan uw taarten een persoonlijke touch toevoegen? Met geperforeerde taartranden of kantpapier, geeft u uw taarten een stijlvolle uitstraling. Naast de mooie uitstraling die het kantpapier geeft, zorgt het er ook voor dat de smaak van de kartonnen doos niet aan de taart wordt overgedragen. De taart- en cakeranden zijn in diverse formaten en zowel rond als rechthoekig te bestellen.

In het assortiment van VerpakkingShop.nl vindt u naast decoratieve taartranden ook bodemkartons. Bodemkartons (of taartkartons) verhogen het gebruikersgemak, doordat de taart samen met het bodemkarton uit de taartdoos geschoven kan worden.

Inschuifkartons

Om te voorkomen dat losse gebakjes omvallen in een taartdoos, is een kleinere verpakking nodig. Hiervoor kunt u inschuifkartons in combinatie met een papieren koekzakken gebruiken. De inschuifkartons en koekzakken zijn in diverse formaten direct online te bestellen.

Caisses en rondellen

Caisses, ook vaak papieren bakvormen of cupcakevormen genoemd, worden het meest gebruikt onder ronde gebakjes, zoals cupcakes en muffins. De caisses zijn in verschillende formaten en uitvoeringen te verkrijgen. Ook voor caisses geldt, dat deze ook bedrukt kunnen worden met het logo van uw (banket)bakkerij.

Rondellen worden vaak gebruikt onder gebakjes. Deze ronde transparante velletjes zorgen ervoor, dat los verkochte taartpuntjes van elkaar gescheiden blijven. Vaak worden deze rondellen bedrukt met het logo van de bakkerij, maar ze kunnen ook blanco besteld worden.

Verpakkingen bedrukken

Heeft u interesse in het laten bedrukken van uw verpakkingsmaterialen? Neemt u dan contact op met Brabo Verpakking. Met een ruime ervaring als groothandel in verpakkingsmaterialen en bedrukken van verpakkingen, adviseert Brabo Verpakking u graag over de mogelijkheden.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.