Assortiment

Verzendzakken

Verzendzakken

Verzendzakken kopen

Verzendzakken kopen doet u bij BraboVerpakking.nl. Verpak uw producten veilig en verstuur het naar de klant in plastic verzendzakken. De verzendzakken en verzendenveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten:

 

Verzendzakken zijn te gebruiken voor de verzending van diverse producten zoals kleding, kleine apparaten, schoenendozen, enzovoort. De zakken zijn over het algemeen voorzien van een plakstrip, of een dubbele plakstrip (retourstrip). De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Het is mogelijk de verzend zakken te laten bedrukken.

 

Gepersonaliseerde verzendzakken

U verzendt een product het liefst met een verpakking op maat. Een verpakking dat aansluit bij een product en een merkgevoel uitstraalt, zal beter ontvangen worden door de klant. Door het gebruik van gepersonaliseerde verzendzakken verrast u de klant aan het eind van de klantreis.

 

Verzendzakken webshop

Verzendzakken kunnen niet ontbreken wanneer u de eigenaar bent van een webshop. De verzendzakken zijn multifunctioneel inzetbaar en zijn in veel gevallen een perfecte verpakking voor de producten van uw online business. De verzendzakken zijn inzetbaar voor kleine tot middelgrote producten. Denk hierbij aan accessoires als sieraden, cosmeticaproducten maar ook aan kleding en kunst. 

 

Wilt u verzendzakken bestellen in standaard maten? Bekijk dan de verzendzakken en verzendenveloppen bij VerpakkingShop.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om verzendzakken te laten bedrukken? 

Neem dan contact op met de specialisten van BraboVerpakking.nl voor de mogelijkheden. 

 

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Verzendzakken
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.