Assortiment

Vacuüm zakken

Vacuüm zakken

Bent u in de markt voor verschillende uitvoeringen vacuüm zakken? In onze webshop VerpakkingShop.nl hebben we iedere soort vacuüm zakken die u nodig heeft op voorraad. Ons aanbod beperkt zich echter niet enkel tot zakken; ook voor potjes, dozen en andersoortig verpakkingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Neem snel een kijkje in het voordelige assortiment!

Vacuüm verpakken met zijlaszakken en buisvormige zakken

Zijlaszakken, ook wel drie-lasvacuümzakken genoemd, zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van vlees, worst, vis, kaas, en kant-en-klare maaltijden. Deze vacuüm te trekken zakken hebben een sealnaad van 4 mm aan drie zijden, ideaal voor een secure sluiting. Wilt u dat de presentatie van uw product perfect is, dan gebruikt u buiszakken zonder zijnaad. Deze sluiten zeer nauw aan, waardoor de karakteristieke contouren van het product mooi uitkomen. Buiszakken worden op hun beurt gebruikt voor verse producten zoals worstjes. Ook bieden wij bij VerpakkingShop.nl kookzakken aan; deze verpakkingen zijn bestand tegen hoge temperatuurschommelingen. Zodoende worden deze zakken gebruikt voor producten die gekookt maar ook ingevroren moeten worden. Voor al onze plastic zakken is bedrukking mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Grote hoeveelheden zakken, eenvoudig online besteld

Als u uw producten professioneel verpakt wilt presenteren, kunnen wij u de exacte plastic zakken leveren die u zoekt. Ook voor het leveren van bijbehorende gereedschappen zoals een zakkensluiter bent u bij ons aan het juiste adres. Om de mogelijkheden te bespreken nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. 

 

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Vacuüm zakken
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.