Assortiment

Papieren blokbodemzakken

Papieren blokbodemzakken

Blokbodemzakjes papier

Blokbodemzakjes van papier lenen zich uitstekend om producten in te verpakken en staand te presenteren. Bijvoorbeeld in de schappen of op de toonbank. De blokbodemzakjes van  papier hebben een doorzichtig venster aan de voorzijde van de verpakking. Hierdoor is de inhoud van uw verpakking goed zichtbaar is en is het mogelijk voor de klant om uw product te zien. Denk bijvoorbeeld aan snoepgoed, verse thee of andere houdbare producten die u in een blokbodemzakje papier wilt verpakken. 

 

Papieren blokbodemzakjes met venster

Papieren blokbodemzakjes met venster geven een gevoel van betrouwbaarheid en ambacht met zich mee. De klant ziet meteen wat de waarde is van de aankoop door het venster aan de voorzijde van de verpakking. Dit is dan ook het grote voordeel en de nummer één reden om te kiezen voor papieren blokbodemzakjes met venster. De papieren zakjes zijn geschikt voor etenswaren zoals zaden, poeders zoals bloem of snoepgoed. 

 

Blokbodemzakjes papier kopen

Blokbodemzakjes van papier kopen doet u bij Brabo Verpakking. Met jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie en een breed assortiment aan papieren blokbodemzakjes bent u verzekerd van een goed advies en uitstekende service. 

Verberg uw producten niet langer in een gesloten verpakking die niet past bij uw business. Kies voor papieren blokbodemzakjes met venster en verblijd uzelf en uw klanten.

Bent u benieuwd naar de diverse soorten papieren blokbodemzakjes met venster? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten en ontdek de juiste blokbodemzak voor uw producten. 

 

Offerte op maat aanvragen     Direct bestellen

Ik heb een vraag over: Papieren blokbodemzakken
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.