Assortiment

Bedrukte pouches

Bedrukte pouches

Pouches zijn te gebruiken voor zeer uiteenlopende producten. Denk hierbij aan koffie, sauzen, poeders, nootjes en pinda's, verschillende vloeistoffen en meer.

Pouches bags

Pouches met een ovale bodem blijven netjes staan waardoor deze zichzelf optimaal presenteren in het schap. Enkele mogelijkheden; transparant venster zodat uw product mooi zichtbaar is.

Daarnaast ook met een schenkdop, overdruk ventiel voor b.v. gebrande koffie, hersluitbare drukstrip of een scheurinkeping.

Pouches bedrukken

Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in een standaard uitvoering. Maar uw product verkoopt nog beter wanneer deze is verpakte in een bedrukte pouche. De pouches zijn te bedrukken in 1 tot 12 kleuren.

 

Wilt u meer weten? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op! 

Offerte op maat aanvragen      Direct online bestellen

Pouches Fokker Diervoeders

Voor onze klant Fokker Hondenvoer hebben wij deze mooie bedrukte stazakken mogen leveren. Zij waren op zoek naar een mooie stazak om samples van hondenvoer mee te kunnen geven aan hun klant. Samen zijn we tot deze bedrukte pouches gekomen. Het gaat om een stazak met ovale bodem waardoor de zakjes goed blijven staan. De bedrukte stazakken zijn voorzien van een hersluitbare dichtdrukstrip en inkeping waardoor het eenvoudig te openen is. En uiteraard bedrukt met een prachtig ontwerp.

Ik heb een vraag over: Bedrukte pouches
Uw gegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.