Assortiment

Bedrukte draagtassen

Bedrukte draagtassen

Draagtassen zijn uw beste reclamedragers! Brabo Verpakking heeft contacten over de hele wereld waardoor wij u een divers assortiment aan tassen kunnen leveren. Luxe draagtassen uit Italië, lowbudget draagtassen uit het Verre Oosten of degelijke en mooi uitgevoerde tasjes uit West-Europa. Papieren tassen, duurzame draagtassen, katoenen draagtassen maar ook plastic tasjes kunnen we bedrukt leveren. Uw logo of bedrijfsnaam op een tas levert veel reclame op. Gebruik een bedrukte tas om uw product mee te geven aan uw klant. Of gebruik de tas als geschenkverpakking. Er zijn vele mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in zodat we samen met u kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Wij horen graag van u! 

 

Offerte op maat aanvragen  

Bedrukte papieren tassen

Brabo Verpakking heeft ruime ervaring in het bedrukken van papieren tassen voor uiteenlopende klanten bedrukt en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bedrukte koeltassen

Onlangs hebben we een mooi project met bedrukte koeltassen afgesloten. Diverse klanten hebben meegedaan aan een leuke actie waarbij zij tegen scherpe prijzen bedrukte non-woven koeltassen konden aanschaffen. Hiermee kunnen zij de klant een extra service bieden; gekoelde producten blijven langer koel en zijn handig mee te nemen in de praktische koeltassen. En tegelijkertijd maken hun klanten weer extra reclame voor de desbetreffende slagerij, toko of verswarenhuis
De tassen zijn van 100 grams Non Woven en er was keuze uit ongeveer 30 kleuren. De binnenzijde van de koeltassen is voorzien van gealuminiseerd foam. Een rits rondom de bovenzijde zorgt voor een goede afsluiting en dankzij de twee lussen zijn de tassen eenvoudig te dragen. 
Bent u slager, of verkoopt u verse producten die gekoeld vervoerd moeten worden? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Bedrukte draagtassen non woven

Voor diverse klanten hebben wij deze bedrukte non woven draagtassen mogen leveren. De non woven draagtas is een duurzame tas die veelvuldig te gebruiken is. Het materiaal is van sterke kwaliteit en geeft een luxe uitstraling. Standaard zijn deze non woven tassen leverbaar in 25 kleuren en in 2 maten. De tas is voorzien van een hengsel en een bodemversteviging. 
Een bedrukte tas met uw logo is het beste reclamemiddel wat er is! 

Ik heb een vraag over: Bedrukte draagtassen
Uw gegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.