Assortiment

Bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Bedrukte dozen bij Brabo Verpakking

Wilt u dozen laten bedrukken? Bij Brabo Verpakking zijn we experts in het maken van allerlei soorten verpakkingen, groot of klein, standaard of speciaal voor u gemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw dozen er perfect uitzien voor uw bedrijf. Kies Brabo Verpakking voor het bedrukken van uw dozen.

Verschillende soorten dozen bedrukken

Dozen komen in verschillende maten. Groot en klein, op maat of standaard. Er is daarom geen one-fits-all methode voor verschillende producten. Daarom bedrukken wij dozen op maat. Of u nu grote of kleine dozen nodig heeft, wij kunnen ze voor u bedrukken. Ons team heeft veel ervaring met verschillende soorten dozen, zoals Amerikaanse vouwdozen, luxe dozenwijndozen en nog veel meer. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u maken.

Kartonnen dozen bedrukken: onze expertise

Kartonnen dozen bedrukken is iets waar we goed in zijn. Deze dozen zijn vaak het eerste wat uw klanten zien, dus het is belangrijk dat ze er goed uitzien. Een mooie bedrukte doos maakt indruk op uw klanten en helpt bij de verkoop van uw producten. 

Kartonnage is onze expertise. We gaan dus verder dan de doorsnee vouwdoos. U bedenkt het, wij maken het.

Bedrukte verzenddozen: maak indruk op uw klanten

Als u producten verstuurt, zijn bedrukte verzenddozen een goed idee. Ze zien er niet alleen goed uit, maar ze maken ook indruk op uw klanten als ze hun pakket ontvangen.

Uw logo op dozen: professioneel en uniek

Het is belangrijk om op te vallen, vooral als u een webshop heeft. Dozen bedrukken met uw eigen logo en stijl helpen hierbij. Bedrukte dozen zijn goed voor uw merk en trekken de aandacht van klanten. Bij Brabo Verpakking helpen we u graag met het maken van uw perfecte doos. 

Succesverhalen van onze klanten

We zijn trots op ons werk voor bekende klanten zoals de Efteling en Haribo. We hebben speciale doosjes gemaakt voor Efteling geurstokjes en een mooie kerstverpakking voor Haribo's Chilly Penguin. Deze projecten laten zien hoe goed we zijn in het maken van speciale verpakkingen.

Bedrukte doosjes Efteling

 

Brabo Verpakking heeft in opdracht van een leverancier van de Efteling speciale doosjes gemaakt voor deze geurstokjes. De vouwdoosjes zijn prachtig bedrukt in drie verschillende kleurthema's, elk passend bij een van de betoverende attracties.

Deze bijzondere doosjes met geurstokjes zijn nu verkrijgbaar in de souvenirwinkels van de Efteling. Heeft u ze al gespot? Misschien staan ze zelfs al bij u thuis te pronken!

Haribo Chilly Penguin

 

Voor de welbekende snoepfabrikant Haribo hebben wij vaker mooi verpakkingsmateriaal mogen leveren. Waaronder deze kerstverpakking met Chilly Penguin. Deze verpakking is gebruikt als promotiemateriaal. De doosjes van duplexkarton zijn stevig en het materiaal is uitermate geschikt voor dit soort toepassingen. 

Uw gegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.