Assortiment

Dozen bedrukken

Dozen bedrukken

Wilt u dozen bedrukken? Brabo Verpakking staat bekend om het bedrukken van allerlei soorten verpakking in diverse soorten en maten. Van standaard dozen tot dozen op maat. Wij voldoen aan uw wensen om zo te komen tot de beste verpakking voor uw bedrijf. Dozen bedrukken laat u dan ook doen bij verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking. 

 

Verschillende soorten dozen bedrukken

Dozen komen in verschillende maten. Groot en klein, op-maat of standaard. Er is daarom geen one-fits-all methode om ervoor te zorgen dat u als verpakkingsgroothandel alle soorten dozen kan bedrukken. Desalniettemin heeft het team van Brabo Verpakking alle kennis aan boord om jouw vraagstuk naar een goede oplossing te leiden. Zo hebben we ervaring met het bedrukken van vouwdozen, verzenddozen, wijndozen, plant dozen, oliebol dozen of dozen op maat. Er is altijd wel een mogelijkheid om de juiste dozen voor uw business te bedrukken. 

 

Kartonnen dozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken? Dat is de specialiteit van Brabo Verpakking. De meeste kartonnen dozen worden bedrukt om te fungeren als visitekaartje naar de klant. Een gepersonaliseerde doos wordt extra goed ontvangen door uw klant en draagt bij aan de totale klantervaring bij aankoop van een product. Het effect van een kartonnen doos bedrukken wordt dan ook wel eens onderschat. Zie het als een verlengde van uw sales of een aanvulling op uw service. 

Verzenddozen bedrukken

Draait uw business om het verzenden van pakketjes? En dan specifiek om het gebruik van verzenddozen? Dan wilt u vast en zeker uw verzenddozen bedrukken. Hiermee verhoogt u de klantervaring enorm bij ontvangst van uw pakket. Bij ontvangst van uw pakket fungeert de verzenddoos als visitekaartje. 

 

Dozen bedrukken met logo

Dozen bedrukken met uw eigen huisstijl en logo geeft een professionele en persoonlijke uitstraling. Als webshop bijvoorbeeld is het steeds belangrijker om jezelf te onderscheiden. Het bedrukken van verzenddozen kan hierbij helpen. Bedrukte dozen hebben namelijk een grote invloed op de klantbeleving. Een doos laten bedrukken door Brabo Verpakking is een handige vorm van reclame, want een doos met eigen ontwerp valt direct op en laat zien waar het bedrijf voor staat. Wij denken graag met u mee.

Bedrukte doosjes voor de Efteling

 

Brabo Verpakking heeft in opdracht van een leverancier van de Efteling speciale doosjes gemaakt voor deze geurstokjes. De vouwdoosjes zijn prachtig bedrukt in drie verschillende kleurthema's, elk passend bij een van de betoverende attracties.

Deze bijzondere doosjes met geurstokjes zijn nu verkrijgbaar in de souvenirwinkels van de Efteling. Heb jij ze al gespot? Misschien staan ze zelfs al bij jou thuis te pronken!

Haribo Chilly Penguin

Voor de welbekende snoepfabrikant Haribo hebben wij vaker mooi verpakkingsmateriaal mogen leveren. Waaronder deze kerstverpakking met Chilly Penguin. Deze verpakking is gebruikt als promotiemateriaal. De doosjes van duplexkarton zijn stevig en het materiaal is uitermate geschikt voor dit soort toepassingen. 

Uw gegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier.