Ga hier naar de Beginpagina   Voeg deze pagina toe aan uw favorieten   Print deze pagina   Stuur ons een bericht    

Brabo Verpakking

Glazen & Plastic Flesjes

Verpakkingen en flesjes

Klik voor een uitgebreid assortiment aan flesjes, zoals o.a. glazen flesjes, PET flesjes en hdpe flesjes in onze verpakkingshop.


Verpakkingshop.nl

 

Assortiment flessen en flesjes

Tenslotte heeft Brabo Verpakking ook nog een groot assortiment kleine flesjes in de aanbieding. Deze flesjes zijn vooral bedoeld voor professioneel gebruik. Het assortiment flesjes omvat onder andere een groot aantal kleine glazen flesjes, vele formaten PET flesjes en ook HDPE flessen voor bijvoorbeeld melk, jus of andere dranken (van 250 cc flesje tot 5 liter). Dus wat voor flesje u ook zoekt? Brabo Verpakking heeft het juiste flesje voor u in huis. Scherp geprijsd natuurlijk en van hoge kwaliteit. Ga naar Verpakkingshop.nl voor het complete assortiment kleine flesjes, PET flesjes en HDPE flessen.

Ruime keuze flesjes

Het ene flesje is het andere niet. Dat weet Brabo Verpakking maar al te goed. Daarom hebben zij (glazen) flesjes in alle vormen en groot aantal verschillende maten. Van zeer klein tot bijzonder groot. Een absolute aanrader verdient het 250 cc pet flesje. Mede dankzij de unieke vormgeving van dit flesje. Maar ook het kannetje HDPE van 500 cc is op zijn minst bijzonder te noemen.

Maatwerk flesjes

Daarnaast levert Brabo Verpakking ook glazen flesjes, PET flesjes en HDPE flessen in alle mogelijke afwijkende afmetingen. Ook voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige flesjes ben je bij Brabo Verpakking aan het juiste adres. Bel voor meer informatie over de diverse mogelijkheden op het gebied van flesjes met Brabo Verpakking op 076-210985. Behalve voor flesjes kun je er overigens ook terecht voor een uitgebreid assortiment potten.

 


Wilt u informatie ontvangen over onze flesjes?

Bel naar 076 - 521 09 85 of stuur een bericht:

 • Naam*
  0
 • Telefoon*
  1
 • Email*
  2
 • Bericht*
  3
 • Spam preventietype de code over
  4
 • 5

Brabo Verpakkingen - Bedrukte verpakking dozen - Food verpakkingsmaterialen - Industrieel verpakkingsmateriaal - Draagtassen - Links - Sitemap - Route - Contact