Ga hier naar de Beginpagina   Voeg deze pagina toe aan uw favorieten   Print deze pagina   Stuur ons een bericht    

Draagtassen logo Brabo

Specialist in Draagtassen

draagtassen in alle soorten en maten
Verpakkingshop.nl

Verpakkingsmateriaal.nl


Kadopapiershop

Draagtassen in verschillende kleurenAl meer dan 30 jaar is Brabo Verpakking gespecialiseerd in het leveren van draagtassen met uw eigen naam en logo. Of het nu gaat om een plastic draagtas, katoenen draagtassen of blanco draagtassen van een ander materiaal. Dertig jaar ervaring in de levering van onbedrukte en bedrukte draagtassen is onbetaalbaar. Deze ervaring stelt ons in staat u op gepaste wijze bij te staan in de keuze en levering van de door u gewenste plastic draagtas, blanco draagtassen of katoenen draagtassen. Draagtassen met uw eigen naam en logo zijn ideale relatief goedkope reclamedragers. Uw logo en bedrijfsnaam op bijvoorbeeld een plastic draagtas, bezorgt u een hoop betaalbare reclame.

Draagtassen, uw allerbeste reclamedrager!

Op het gebied van draagtassen hebben wij contacten over de hele wereld. Of het nu gaat om luxe draagtassen uit Italië, lowbudget draagtassen uit het Verre Oosten of een degelijk/fraai uitgevoerde plastic draagtas uit één van onze West-Europese fabrieken. Het assortiment tassen dat wij bieden is zeer uitgebreid.

Het assortiment draagtassen is overweldigend.

Zoekt u bijvoorbeeld:

  • DKT draagtassen
  • Katoenen draagtassen
  • Blanco draagtassen
  • Hemd draagtassen
  • Lussen draagtassen
  • Papieren (koord)-draagtassen
  • Bedrukte draagtassen

Bij Brabo Verpakking bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen over bepaalde types papieren- of katoenen draagtassen? Of wilt u meer weten over de voor- en nadelen van een plastic draagtas of een van de andere draagtassen uit ons assortiment? Neemt u dan contact met ons op. Graag geven wij u advies over de voor u meest geschikte draagtassen en zorgen voor een vrijblijvende scherpe offerte. Dus ook voor uw plastic draagtas of andere draagtassen, moet u bij Brabo Verpakking zijn.

Online draagtassen bestellen

Brabo Verpakkingen - Bedrukte verpakking dozen - Food verpakkingsmaterialen - Industrieel verpakkingsmateriaal - Draagtassen - Links - Sitemap - Route - Contact